search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jan 2019
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Vilda, när du kom till världen förändrades våra liv helt. Saker som en gång varit viktigt spelade längre inte någon roll och allt som betydde något var du. Våra drömmar ändrades helt. Från att drömma om ett hus på landet skiftades drömmen till tid. Tid med dig. Tid att få vara med när du växer upp. Se när du utvecklas. Tid att få vara med i dina lekar och trösta dig när du är ledsen. Tid med dig här och nu, är något vi aldrig får tillbaka. Vi drömmer också om att ta med dig på äventyr. Vi drömmer om att ta med dig runt jorden och lära dig om olika platser, kulturer och människor. Men framförallt drömmer vi om att du en dag ska ta efter oss och följa dina egna drömmar. Vilda, det här året kommer vi att få spendera med dig, jorden runt. 🌏✈️👨‍👩‍👧
vildafamiljeresor.com #vildafamiljeresor #aroundtheworld #travelingfamily

Idag bär det av österut och första stoppet är Bangkok!

This entry was posted in Om oss.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: