search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jan 2019
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Så har vi landat i Bangkok! Flyget hit gick bra, Vilda var jättebusig de 2 första timmarna (övertrött och var precis överallt!) och vi kände båda att den här resan nog skulle bli väldigt tuff! Men sen när hon somnat så sov hon resten av resan, på sätet mellan oss och halva mammas säte! Pappa fick någon timmes sömn medan mamma var vaken hela flyget utträngd på ett litet hörn. Vilda vaknade när vi gick ner för landning och skötte sig exemplariskt genom passkontrollen och i bilen till hotellet. Vi alla var helt slut när vi kom fram till hotellet men eftersom att vi var hungriga så gick vi direkt ut för att inhandla lite mat. Det slutade med att mamma grät inne på 7 eleven av trötthet och kulturchock. Vi fick med oss lite yoghurt och efter vi hade sovit en timme och fått i oss lite socker hade vi alla hunnit landa lite mer och Bangkoks gator utan trottoarer och kaostfafik kändes inte lika överväldigande längre. Vi inhandlade lite mat och gick sen upp till poolen på taket där vi fick bada helt ensamma! Vilda tyckte det var jättekul med poolen och hon somnade helt utmattad nu när vi la henne på kvällen.

This entry was posted in Bangkok.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: