search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Idag har det varit 33 grader varmt i Bangkok (kändes mer som 105 grader). Dagen började tidigt med ett besök på Wat Pho, ett av av de största templen i Bangkok. Här finns över 1000 buddha statyer, men den mest kända är den liggande Buddhan, som är 46 m lång och 15 m hög. Vi var på plats innan öppning och var de första som gick in i det massiva komplexet. Vi fick i lugn och ro gå runt och titta i templet. Vildas lycka var gjord då det sprang runt massa katter på området, fast Buddhastatyerna (eller “Bubba” som Vilda kallar det för) var också fina och spännande.

Längs väggen vid den liggande Buddhan kunde man köpa mynt och lägga ett mynt i varje bronsskål. Gör man det ska det medföra tur. Vilda hjälpte till att lägga i mynt, men tröttnande en tredjedel av vägen och slängde er alla i en. Inte så konstigt då det var 108 bronsskålar. Kan vi då hoppas på 1/3 tur i alla fall?

Efter några timmar blev det väldigt mycket människor och det går inte att gå någonstans med Vilda bland folk. Alla stannar oss och ska ta bilder, känna, lyfta upp eller ge Vilda saker. Hon har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet som här i Thailand, de är VÄLDIGT barnkära och vi förstår dem, hon är GALET söt!

Vilda med en av sina beundrare

Vi hade egentligen tänkt att gå vidare till Grand Palace, men poolen på hotellet lockade mer än värmen och Vildas fanclub (vi förstår helt plötsligt hur kändisarna har det!). Så vi åkte hem och har tagit det lugnt resten av dagen på hotellet.

This entry was posted in Bangkok.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: