search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Igår var tanken att vi skulle upp vid 06 för att se några tempel i Chiang Mai. Klockan ringde och vi snoosade vidare. Vid 7 tiden bestämde vi oss för att ta det dagen efter istället. Istället hade vi en rolig förmiddag vid poolen där pappa lyckas glömma vår enda hemnyckel, mobiltelefoner och pengar på rummet och låsa ut familjen… Efter lite panik fick vi hjälp av en snäll receptionist som ringde vår Airbnbvärd och lyckades släppte in oss igen. Nu frågar Erica sådär 30 gånger innan vi går om nycklarna är med :p. Medan Vilda sov passade Erica på att mörda pappas ben och mage med ett träningspass. Efter Vildas sovstund spenderade vi eftermiddagen på en stor lekplats i ett köpcentrum där man kunde åka rutschkanor, leka i bollhav och åka karuseller för 5 SEK per åktur (Precis som det kostade när man var liten :D). Vi hade jätteroligt hela familjen. Sedan åt vi våran favorit Pad Thai med jordnötssås till middag!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: