search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Nästa dag startade dagen med en fantastisk frukost nere i restaurangen, där en elefant också stod och åt sin frukost!

Därefter fick vi åka till en närliggande by och se hur de bodde och levde. Det var enbart 200 personer som bodde byn men de flesta var på åkern och arbetade så vi fick enbart träffa några från byn. Vår guide kom från en liknande liten by och berätta om traditioner, husen och levnadssättet. Alla husen var byggda i trä och hade två våningar. De sov på ovanvåningen då det tidigare fanns mycket tigrar i djungeln.

Mamma fick testa att väva, vilket inte var det lättaste! Under tiden tog vår guide med Vilda och pappa för att titta på grisarna i byn. Riktigt häftigt att se hur de lever där i skogen! Sen tog vi en runda tillsammans runt i byn.

Efter besöket fick vi gå till ett vattenfall och svalka av oss.

Därefter återvände vi hem igen där vi åt lunch och Vilda fick sova en stund. När Vilda vaknade väntade mer matning av elefanter, badande i floden och springa fram och tillbaka över bron!

Nästa dag var ett riktigt äventyr, men mer om det i morgon…..

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: