search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Så hur ska man börja denna magiska berättelse om hur den lilla lockiga flickan Vilda bodde mitt i djungeln bland elefanter? Vi får ta det från början!

Det var med förväntansfulla miner som vi hoppade på vår transfer till nästa boende, Chai lai orchid. Ett elefantreservat mitt i djungeln här i Chiang Mai. Elefantreservatet tar in elefanter som far illa och behandlar dem enligt de etiska regler som har satts upp för elefanter. De tar även in unga flickor som farit illa och tränar upp dem i engelska och ger dem jobberfarenhet.

När vi efter en lång bilfärd anlände var vi tvungna att gå över en hängbro för att komma fram till reservatet. Direkt möttes vi av ett flertal elefanter som stod och åt. Efter att vi lämnat bagaget på rummet, (en elefanttränare slängde upp vår 20-kg väska på ryggen och gick med den i uppförsbacke till vår stuga) gick vi ner till restaurangen där det var elefant happy hour, vilket betyder att en elefant är på plats och de som vill får bananer att mata den. Vilda fick alltid så mycket bananer hon ville förstås!

Efter vi och elefanten hade fått lite i magen gick vi ner till forsen för att bada! Det var rätt så kallt, men Vilda tyckte det var kul i alla fall.

Efter badet hade det nästan blivit mörkt och vi beställde hem middag från det som kom att bli standardrestaurangen från andra sidan bron.

Därefter var det läggdags och trots att stugan vi bodde i var väldigt fin, så var den inte direkt ljudisolerad. Vi hade elefanter säkert 50 m bort och mamma och pappa blev väckta av morrningar och tutningar under natten. Elefanter kan verkligen låta som tigrar och en kväll när Vilda busade så röt en elefant till ordentligt. Vilda sprang till sängkanten och sträckte upp händerna och sa ”upp”. När vi inte lyfte upp henne snabbt nog röt hon ifrån med panik i rösten ”UPPPPP”. Stackarn trodde väl som mamma att det var en tiger utanför dörren. Hon kom snabbt över det i alla fall!  Stugan var heller inte isolerad för kyla och det blir rätt så kallt om nätterna! Så Vilda fick sova mellan mamma och pappa för att inte bli för kall på golvet.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: