search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Så hur ska man börja denna magiska berättelse om hur den lilla lockiga flickan Vilda bodde mitt i djungeln bland elefanter? Vi får ta det från början!

Det var med förväntansfulla miner som vi hoppade på vår transfer till nästa boende, Chai lai orchid. Ett elefantreservat mitt i djungeln här i Chiang Mai. Elefantreservatet tar in elefanter som far illa och behandlar dem enligt de etiska regler som har satts upp för elefanter. De tar även in unga flickor som farit illa och tränar upp dem i engelska och ger dem jobberfarenhet.

När vi efter en lång bilfärd anlände var vi tvungna att gå över en hängbro för att komma fram till reservatet. Direkt möttes vi av ett flertal elefanter som stod och åt. Efter att vi lämnat bagaget på rummet, (en elefanttränare slängde upp vår 20-kg väska på ryggen och gick med den i uppförsbacke till vår stuga) gick vi ner till restaurangen där det var elefant happy hour, vilket betyder att en elefant är på plats och de som vill får bananer att mata den. Vilda fick alltid så mycket bananer hon ville förstås!

Efter vi och elefanten hade fått lite i magen gick vi ner till forsen för att bada! Det var rätt så kallt, men Vilda tyckte det var kul i alla fall.

Efter badet hade det nästan blivit mörkt och vi beställde hem middag från det som kom att bli standardrestaurangen från andra sidan bron.

Därefter var det läggdags och trots att stugan vi bodde i var väldigt fin, så var den inte direkt ljudisolerad. Vi hade elefanter säkert 50 m bort och mamma och pappa blev väckta av morrningar och tutningar under natten. Elefanter kan verkligen låta som tigrar och en kväll när Vilda busade så röt en elefant till ordentligt. Vilda sprang till sängkanten och sträckte upp händerna och sa ”upp”. När vi inte lyfte upp henne snabbt nog röt hon ifrån med panik i rösten ”UPPPPP”. Stackarn trodde väl som mamma att det var en tiger utanför dörren. Hon kom snabbt över det i alla fall!  Stugan var heller inte isolerad för kyla och det blir rätt så kallt om nätterna! Så Vilda fick sova mellan mamma och pappa för att inte bli för kall på golvet.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: