search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Så vad tyckte vi om Thailand? Vi, som alla andra, älskar det! Vi förstår varför folk väljer att åka hit om och om igen. Den goda maten, alla vackra templen, den magiska naturen och framförallt den vänligaste befolkningen vi träffat! Vi kommer verkligen komma tillbaka till Thailand!

Igår firade vi en romantisk alla ❤ dag… eller inte. Det var en resedag hela dagen. Dagen började kaosartat. Vi var alla jättetrötta efter att ha somnat alldeles för sent och gått upp alldeles för tidigt. Vilda var inte heller på sin bästa sida och ville inte äta frukost. Tillslut gick det i lite gröt medan mamma packade väskorna. Vi upptäckte att vi förlagt våra viktiga papper med bland annat visum till Kambodja och letade hektiskt igenom väskorna utan framgång. Inte mycket att göra åt saken så vi försökte beställa skjuts till flygplatsen. ”Alla bilar är upptagna” får vi som svar i appen… Dagen börjar bra…

Vi tog oss till flygplatsen och pappa tänker ju såklart fel och går till inrikesavdelningen eftersom att vi ska mellanlanda inrikes först. Men det var ju såklart utrikesterminalen vi skulle gå till när vi ska flyga inrikes första sträckan…. Jag förstår fortfarande inte logiken men men. Vilda var överallt på första flyget och ville inte sova trots att hon var supertrött. På mellanlandningen lyckades vi äta lite lunch och efter det kunde vi vagga vilda till sömns.

Andra flygresan fick vi fylla i massa papper och det tog halva flygresan för pappa att fylla i. När vi skulle gå igenom visumkontrollen såg vi en tjej i en annan kö som inte hade med sig visumet i pappersform och som kom igenom kontrollen. Så bra tänkte vi då går det ändå. När vi kommer fram till vår kontrollant så vill han verkligen neka oss att komma in i landet och säger att bara pappersformat godkänns. Efter ett tag (tack vare Vilda tror jag) så fick vi ändå komma in i landet och kunde åka till vårt boende. Vi bor hemma hos en kambodjans familj “homestay”, som har gjort om sitt stora hem till ett hotell/ bed and breakfast. Det bor några andra gäster här och de har två dörrar, som Vilda redan har blivit kompis med. Vi fick en god hemlagad Khmer middag eller Kambodjansk middag av vår värd. Nu är vi helt slutkörda.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: