search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Så vad tyckte vi om Thailand? Vi, som alla andra, älskar det! Vi förstår varför folk väljer att åka hit om och om igen. Den goda maten, alla vackra templen, den magiska naturen och framförallt den vänligaste befolkningen vi träffat! Vi kommer verkligen komma tillbaka till Thailand!

Igår firade vi en romantisk alla ❤ dag… eller inte. Det var en resedag hela dagen. Dagen började kaosartat. Vi var alla jättetrötta efter att ha somnat alldeles för sent och gått upp alldeles för tidigt. Vilda var inte heller på sin bästa sida och ville inte äta frukost. Tillslut gick det i lite gröt medan mamma packade väskorna. Vi upptäckte att vi förlagt våra viktiga papper med bland annat visum till Kambodja och letade hektiskt igenom väskorna utan framgång. Inte mycket att göra åt saken så vi försökte beställa skjuts till flygplatsen. ”Alla bilar är upptagna” får vi som svar i appen… Dagen börjar bra…

Vi tog oss till flygplatsen och pappa tänker ju såklart fel och går till inrikesavdelningen eftersom att vi ska mellanlanda inrikes först. Men det var ju såklart utrikesterminalen vi skulle gå till när vi ska flyga inrikes första sträckan…. Jag förstår fortfarande inte logiken men men. Vilda var överallt på första flyget och ville inte sova trots att hon var supertrött. På mellanlandningen lyckades vi äta lite lunch och efter det kunde vi vagga vilda till sömns.

Andra flygresan fick vi fylla i massa papper och det tog halva flygresan för pappa att fylla i. När vi skulle gå igenom visumkontrollen såg vi en tjej i en annan kö som inte hade med sig visumet i pappersform och som kom igenom kontrollen. Så bra tänkte vi då går det ändå. När vi kommer fram till vår kontrollant så vill han verkligen neka oss att komma in i landet och säger att bara pappersformat godkänns. Efter ett tag (tack vare Vilda tror jag) så fick vi ändå komma in i landet och kunde åka till vårt boende. Vi bor hemma hos en kambodjans familj “homestay”, som har gjort om sitt stora hem till ett hotell/ bed and breakfast. Det bor några andra gäster här och de har två dörrar, som Vilda redan har blivit kompis med. Vi fick en god hemlagad Khmer middag eller Kambodjansk middag av vår värd. Nu är vi helt slutkörda.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: