search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Kambodja! Det är verkligen stor skillnad från Thailand. Det är skräpigare längs med gatorna. Priserna är lite billigare än i Thailand och det märks att det är rätt mycket fattigare än Thailand. Trafiken är snäppet värre än Thailand! Det verkar inte finnas så mycket trafikregler och ibland är det störst går först som gäller medan det ibland kan vara väldigt respektfullt och alla stannar på en stor väg för att släppa in en liten moped. Det finns inget som heter väjningsplikt, stopplikt eller högerregeln. Första dagen spenderades vid poolen på förmiddagen, där Vilda fick en ny bästa kompis, värdfamiljens 4 åriga dotter. De busade massor tillsammans och delade leksaker! På eftermiddagen åkte vi och köpte våra tempelpass som krävs för att man som turist ska få besöka Kambodjas tempel. Därefter åkte vi till templet “Pre Rup” där vi såg en väldigt fin solnedgång tillsammans med många kinesiska turister. Fler tempel väntar under resan och vi ber på förhand ursäkt för alla tusen tempelbilder, men det är så galet coola tempel!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: