search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Från solnedgång till soluppgång! Dag två här i Kambodja började 04.30 och Vilda var inte den enda som hade svårt att öppna ögonen medan det fortfarande var mörkt ute. Vi tog med oss lite frukost och fick skjuts av vår privata tuk tuk chaufför till samma tempel som (pre rup) dagen innan för att se solen gå upp! Pre Rup byggdes år 961 av kungen Khmer åt den hinduiska guden Shiva.

Det bästa var att det knappt var några andra turister på plats eftersom att de trängs på det mest kända templet “Ankor Wat” istället. Men inte familjen annorlunda, vi kör baklänges istället. Detta förvirrar dock vår stackars chaufför som måste tycka att vi är jättejobbiga. När vi säger vart vi vill åka så kliar han sig mest i huvudet och säger “I follow you”. Mamma har spenderat flera timmar med att lägga upp en rutt för att undvika alla tusentals kinesiska turistbussar och det funkar verkligen!

Efteråt åkte vi till ett annat tempel “Banteay Srei” (också ett Hindu tempel so är tillägnad Shiva), som låg en bit bort från de andra templen. Detta tempel var inte lika stort och mäktigt som det första templet, men wow faktorn var lika hög! Den hade väldigt många detaljrika ristningar och skulpturer. Vilda uppskattade alla häftiga gångar där man kunde utforska massor! Hon älskar också att leka med sanden, som hon kladdar ut i sitt svettiga ansikte! Hon såg ut som en liten trollunge med sand överallt! 😛 Plocka skräp är också en favoritlek i all tempel! Men den tidiga morgonen satta sina spår och Vilda somnade dock direkt när vi satte oss i vår tuktuk för att åka hem!

dsc_7254Vdsc_7369dsc_7361dsc_7358dsc_7331dsc_7312dsc_7303dsc_7296dsc_7294dsc_7280dsc_7278dsc_7276dsc_7262dsc_7383dsc_7258

Resten av dagen spenderades vid poolen och ett snabbt besök i deras köpcentrum (som bestod av typ 5 affärer) för att handla lite blöjor till Vilda! Här går de flesta inte till “vanliga affärer”, som vi är vana vid hemma, utan istället går de på marknader när de behöver handla något. Affärer är för dyrt för majoriteten av befolkningen.

 

 

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: