search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Från solnedgång till soluppgång! Dag två här i Kambodja började 04.30 och Vilda var inte den enda som hade svårt att öppna ögonen medan det fortfarande var mörkt ute. Vi tog med oss lite frukost och fick skjuts av vår privata tuk tuk chaufför till samma tempel som (pre rup) dagen innan för att se solen gå upp! Pre Rup byggdes år 961 av kungen Khmer åt den hinduiska guden Shiva.

Det bästa var att det knappt var några andra turister på plats eftersom att de trängs på det mest kända templet “Ankor Wat” istället. Men inte familjen annorlunda, vi kör baklänges istället. Detta förvirrar dock vår stackars chaufför som måste tycka att vi är jättejobbiga. När vi säger vart vi vill åka så kliar han sig mest i huvudet och säger “I follow you”. Mamma har spenderat flera timmar med att lägga upp en rutt för att undvika alla tusentals kinesiska turistbussar och det funkar verkligen!

Efteråt åkte vi till ett annat tempel “Banteay Srei” (också ett Hindu tempel so är tillägnad Shiva), som låg en bit bort från de andra templen. Detta tempel var inte lika stort och mäktigt som det första templet, men wow faktorn var lika hög! Den hade väldigt många detaljrika ristningar och skulpturer. Vilda uppskattade alla häftiga gångar där man kunde utforska massor! Hon älskar också att leka med sanden, som hon kladdar ut i sitt svettiga ansikte! Hon såg ut som en liten trollunge med sand överallt! 😛 Plocka skräp är också en favoritlek i all tempel! Men den tidiga morgonen satta sina spår och Vilda somnade dock direkt när vi satte oss i vår tuktuk för att åka hem!

dsc_7254Vdsc_7369dsc_7361dsc_7358dsc_7331dsc_7312dsc_7303dsc_7296dsc_7294dsc_7280dsc_7278dsc_7276dsc_7262dsc_7383dsc_7258

Resten av dagen spenderades vid poolen och ett snabbt besök i deras köpcentrum (som bestod av typ 5 affärer) för att handla lite blöjor till Vilda! Här går de flesta inte till “vanliga affärer”, som vi är vana vid hemma, utan istället går de på marknader när de behöver handla något. Affärer är för dyrt för majoriteten av befolkningen.

 

 

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: