search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Vi började dagen med att besöka ett sista tempel, Bayon. Bayon är ett buddistiskt tempel, vilket betyder att Vilda kunde hitta ett par “bubbor” under sin upptäcktsfärd. Klart ett coolt och stort tempel, som har många torn med ansikten på sig. Man fick en sagan om ringen känsla när vi utforskade templet och vi förväntade oss nästan att någon alv eller orc skulle dyka fram.

Vi kände oss ordentligt klara med tempel, trots att vi enbart sett en bråkdel av alla tempel här runt SIem reap. Men poolen hemma lockade mer så vi åkte tillbaka och spenderade resten av dagen av att bada och busa tillsammans med familjens två döttrar. Vilda har bilvit väldigt fäst vid dem! Vilda var supermodig i poolen och hoppar själv ut i poolen och flyter runt. Stora tjejen. På kvällen efter middagen så skulle vi leka mer med tjejerna, men de hade hunnit gå och lägga sig, så Vilda började storgråta och ropa på “Minmin”, den yngsta av dem (som är 4 år). Så nuttigt!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: