search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Resedagar. Det är aldrig roliga dagar. Speciellt inte när man åker med en tvååring. Dagen började med att vi lämnade huset i Kambodja och alla i familjen samt de som arbetade där kom ut för att säga hejdå. Vi kommer att sakna alla massor och de kommer nog sakna Vilda massor de med! Tydligen har småtjejerna frågat efter Vilda direkt när de vaknar varje morgon.

Vi skulle flyga två flyg till Bali, först till Singapore och sen vidare till Bali. Flygen gick bra, vi hade gott om plats vilket underlättade en hel del. Vilda sov dock ca 5 minuter på hela dagen så hon var lite övertrött och överallt på sista flyget. Mamma hade dock haft ont i huvudet hela dagen som under sista flyget utvecklades till migrän, Inte kul när man också ska ta hand om ett barn också. När vi landade i Bali fick mamma för sig att ta två treo istället för en, då det stod 1-2 tabletter på förpackningen (huvudvärken var extrem). Det ville inte mammas kropp alls så de kom upp igen när vi gick mot taxin (tur att vi hade Maggiepåsar!!). Aldrig mer två treon samtidigt. Vi blev sen körda av vår redan förbokade taxi till vår villa i Jimbaran (lång bilresa). Ingen av oss var intresserade av att titta på villan, allt vi ville var att gå och lägga oss! Åå det glamorösa reselivet! 😉

This entry was posted in Bali.

One comment on “Överdos på flygplatsen i Bali

  1. Naw stackare med migrän🙈 Inte att leka med❤️ Men hoppas att ni får det härligt i Bali nu!

    Like

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: