search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Bali! 
Nu har vi varit här i Bali i snart en vecka. Det blev en tuff start för familjen. På flygplatsen när vi landar mår Erica dåligt och dagen efter mår inte jag heller bra. Feber, yrsel och illamående. Det tog några dagar innan vi var helt återställda. Som tur är har Vilda mått bra hela tiden! 


Dagarna här på Bali har därför varit mycket lugna. Vi (läs mamma och Vilda) har mest badat i poolen och tagit det lugnt och upptäckt glädjen i att få restaurangmat hemkörd, trots att maten inte alltid varit så god…Vilda har vägrat att lämna poolen, om man inte lockar med att titta på kossorna som betar runt huset. Hon simmar runt som en fisk och man måste passa på henne precis hela tiden för att inte rackaren ska simma själv in till mitten där hon inte bottnar.

Huset vi bott i första veckan har varit toppen! Bali är känt för sina villor med privat pool och semiöppen planlösning. Utomhuskök, halvöppet badrum och sovrum under tak. Vi har varit nöjda med villan! Vi har dock haft en liten tjuv som smugit in och rotat bland våra soppor, en lite katt! Vilda är förstås superglad över katten…

Vi har lyckats lämna huset ett par gånger för att handla mat och en dag blev det solnedgång vid en vacker, men inte så badvänlig strand.

Nu har vi förflyttat oss mer i mitten av landet till Utbud. I morgon fyller en liten tjej 2 år!! Vi har pratat massor om att hon fyller år och hon säger glatt att hon fyller två när vi frågar henne hur gammal hon blir i morgon!!

This entry was posted in Bali.

2 comments on “Sjukdagar i Bali

  1. Wow tänk att lillan redan är 2 hela år! 😀 ❤ Helt galet vad fort tiden flyger fram 😉 Samtidigt känns det helt orimligt att tänka sig en verklighet där lilla busan inte finns med i bilden ❤ Massa kramar till er alla tre

    Like

  2. Embla47 Cameo says:

    Lilla vackra Vilda är redan 2 år! 🎂🎈😍

    Like

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: