search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2019
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Archives

Vilda, tänk att du fyller två år idag! Vilda du är både världens snällaste och världens busigaste! Du är försiktig, men också modig som få! Du är tålmodig, givmild, lite knäpp och ibland väldigt envis. Alla som möter dig kan inte låt bli att le när de ser dig och vi förstår dem! Vilda, du får oss att skratta, du får oss att gråta, du imponerar oss, du skrämmer oss, men framförallt gör du oss lyckligast i världen. Vi är så stolta över att vi har en så fin dotter och vi är så otroligt tacksamma för att vi får spendera varje sekund av alla dagar med dig. Grattis Vilda önskar mamma och pappa.

Vildas tvåårsdag har spenderats här i Ubud i Bali! Vilda vaknade av sång, frukost på sängen och två nya leksaker, Peppa pigg och lillebrorsan George. Två badleksker som vi köpte i Chiang mai.  De var väldigt poppis och det blev frukost för hela familjen på lilla altanen i nya huset.

När alla var mätta var det dags att ta ett födelsedagsdopp! Vi hade fyllt poolen med ballonger (köpta i Kambodja), som förstås ville åka till en kant hela tiden. Vilda ÄLSKAR ballonger, men jag vet inte vem som tyckte det var roligast, Vilda eller pappa, som vallade alla ballonger in mot mitten av poolen. Det blev rejält med poolbus med nya badleksakerna.

Vi åkte därefter in till staden, en taxiresa in tar ca 10 min och kostar mindre än 15 kr. Det kostar mer att titta mot en taxi i Sverige. Igår upptäckte vi ett litet lekland ovanför mataffären, så vi spenderade ett par timmar här innan det var dags för lunch.

Vi åt på restaurang för första gången sen Chiang mai och Vilda hade inte mycket ro i kroppen. Det var väldigt vacker utsikt men maten var sådär. Vilda fick i sig lite vitlöksbröd och massa smoothie.

Vilda somnade i bilen på väg hem och sov i 10 minuter. Det tyckte hon var fullt tillräckligt, vem vill sova bort sin födelsedag liksom? Efter mellanmål blev det mer bad. Sedan väntade en god hemlagad wrap och tårta på kvällen. Vilda somnade som en stock på kvällen.

Vi vill passa på att tacka alla som ringt och skickat fina grattis meddelanden, Vilda uppskattar det massor!!     

 

This entry was posted in Bali.

2 comments on “Tvåårsdagen på Bali

 1. Grattis lilla snorpan!😍❤️❤️💕

  Like

  1. Embla47 Cameo says:

   Vi har världens sötaste barnbarn. ❤

   Like

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: