search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Igår åkte vi in till Ubud för att gå på deras art market. Det var en labyrint av små affärer, som alla sålde allt ifrån kläder till handvävda väskor och korgar. Vi var på jakt efter en speciell klänning till Vilda och hjälp vad svårt det var att hitta just den klänningen! Vi gick runt i säkert en timme och alla hade samma tråkiga utbud. Vi var på jakt efter en handgjord klänning som speciellt görs på Bali. När vi nästan givit upp så lyckades vi hitta klänningen!! Ägaren till affären hade flera svarta sopsäckar med handgjorda klänningar och efter mycket rivande och raffsande så hittade vi det vi var ute efter! Efter lite prutande var vi jättenöjda! Vi fick med oss två, men tyvärr var dem lite för stora så vi ska tillbaka och köpa en mindre storlek också, men nu har hon två att växa i! Vi fick också med oss en kjol till mamma och ett par shorts till pappa, så nu kan hela familjen matcha!


Det blev lunch hemma i huset, lite bad och sen en lång sovstund för Vilda! Hon var helt slut efter att alla pillat på henne på marknaden. När Vilda vaknade så tog vi en promenad i området och tydligen så har vi en supervacker risterrass precis bakom huset. Den har vi missat då det är massa träd i vägen. Men det var riktigt coolt att vandra omkring på fältet. Vattnet var spegelblankt och solen höll på att gå ner. Ren magi. I bakgrunden kunde man se ett par vulkaner. En vy helt i vår smak! Lite middag på det och sen var det sängdags!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: