search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Grattis grattis grattis önskar vi pappan i familjen på 29 årsdagen!

Dagen har kretsat kring mat, alltså en perfekt dag enligt Mattes mått. Dagen började med frukost på sängen. Där mamma och pappa fick äta helt själva. När Vilda vaknade grattade hon pappa, hon säger “gattiiiis pappa” och säger att pappa fyller två. Hon har lärt sig att när man fyller år så fyller man två…

Därefter fick pappa krypa tillbaka ner i sängen medan mamma tog hand om Vilda ett par timmar. Sen åkte vi in till stan, tanken var att Matte skulle få massage, men det var lite för lång väntetid så vi lekte lite i leklandet och åkte sen till vår favoritrestaurang och åt lunch. Pappa får massage en annan dag istället.

När vi ätit klart och var i taxin på väg hem, öppnade sig himlen och det började ösregna! Vi har lite trappor utanför vårt hus och när vi skulle gå ner från vägen var det som att traska omkring i ett vattenfall!

Det blev lite videosamtal med familj och vänner och sen lite tårta och sång!

Efter ett dopp i poolen beställde vi hem mat och dagen avslutades med en övertrött Vilda och trötta föräldrar.

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: