search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Okej, så ibland är vi kanske inte de mest perfekta föräldrarna. MEN pappan i familjen jobbar ju faktiskt på sos och enligt hans professionella bedömning är vi helt okej i alla fall! Vi börjar från början…

Efter lugna dagar i villan och dagsutflykter till stans lekland eller restauranger, ville vi se lite av Balis natur och tempel igår. Vi ville dock vara på plats tidigt då det både blir för varmt på dagtid samt för mycket folk! Eftersom att det var över en timmas körtid till första stoppet, ett vattenfall ställde vi klockan på 05.30 för att bli upphämtade vid 06.30. Vilda vägrade att gå upp så vi packade i ordning frukost och lät henne sova tills vi behövde gå och hoppades på att hon kunde sova i bilen. Tyvärr somnade hon inte om direkt och ville inte ta något vi erbjöd i bilen. Eftersom att magen var helt tom blev Vilda åksjuk och försökte kräkas, men magen var ju tom så det kom inget. Men jobbat att se henne må illa, men det var längre hem än till vattenfallet så det var ingen idé att vända. Hon somnade som tur var rätt snabbt efter det, men vi kände oss som världens sämsta föräldrar som släpat upp henne och satt henne i bilen med tom mage (1 minuspoäng till föräldrarna).

När vi kom fram till vattenfallet vaknade Vilda och vi var först på plats! Efter en promenad var vi framme vid vattenfallet och efter lite frukost i magen så var Vilda pigg och glad igen. Vattenfallet var inne i en grotta, alltså helt i vår stil. Så kul också att få njuta av det helt själva i lugn och ro!

Vilda tyckte att det var jättekul att springa omkring och utforska och ville verkligen inte lämna grottan! Hon hittade små löv, eller “båt”, som Vilda säger. Hon slänger i löven i vattnet från vattenfallet och tittar när de flyter iväg. en väldigt poppis lek! Sen var det kul att plaska i vattnet och klättra!

Bilen till templet gick bra och vi templet vi åkte till var Goa gajah. Det var verkligen ett vackert tempel, mycket natur blandat med olika skulpturer och byggnader. Det hade dock hunnit bli väldigt varmt så vi stannade inte så länge innan vi åkte vidare till restaurangen vi skulle äta på.

Vilda somnade förstås i bilen på väg dit och vi försökte lägga henne på två kuddar som personalen tog fram på restaurangen, men självklart vaknade hon till och kunde inte sova mer (2 minuspoäng till föräldrarna). Hon ville heller inte äta någon av de tre rätterna vi beställde in, men lite glass fick vi i henne i alla fall. (3 minuspoäng till föräldrarna). Restaurangen var superfin, det växte passionsfrukt i hela taket och självklart fick Vilda med sig en frukt hem. (1 pluspoäng till restaurangen).

Väl hemma fick Vilda både i sig mat och fick sova samt massa lek och pippi på kvällen (några pluspoäng till mamma och pappa?)

This entry was posted in Bali.

One comment on “Inte alltid perfekta föräldrarna…

  1. Farmor says:

    Pluspoäng till hela familjen💖

    Like

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: