search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

En till tidig morgon för familjen, den här gången åkte vi för att se solen gå upp över risterassen Tegallalang. Otroligt vackert, så grönt, så stort och oj vad gott det luktade!! Det luktade färskt gräs och sött ris. Vi satta direkt igång och utforskade, men det gällde att se upp var man satte fötterna så att man inte ramlade i vattnet eller blev för kladdig i leran.

Vilda ville bara gå på de lagda stenplattorna i gångarna och ville inte traska runt i leran, där mamma och pappa av någon konstig anledning ville gå. Vilda hittade risplantorna och pillade bort riskornen på dem, som hon även gjorde i Kambodja!

Vi kunde inte sluta flyga drönaren över det här stället så otroligt coolt!

När vi började bli för hungriga efter en andra frukost (och efter att mamma sett en spindel lika stor som Maggie) åkte vi tillbaka hem till hotellet. Sedan var det dags för matte att utnyttja sin födelsedagspresent, egentid och massage! Inte helt dumt för en småbarnsförälder. Matte åkte in till Ubud och fick sitta i lugn och ro och äta frukost och sen fick han en timmes massage för ca 60 kr. Han kom hem som en ny människa.

Under tiden lekte Vilda rövare hemma med mamma! Vi badade i poolen, busade och brottades som vanligt vid matbordet. Lyckades tillslut få i henne lite mat om hon fick sitta på bordet och äta….

På eftermiddagen blev det mer bus i poolen för hela familjen.

This entry was posted in Bali.

One comment on “Tegallalang risterass

  1. Embla47 Cameo says:

    Klart Vilda inte vill kliva i lera. Duktig flicka xoxo

    Like

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: