search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Nu har vi halkat efter lite. Dagens inlägg handlar om det som vi gjorde för 3 dagar sedan. Den här dagen tog vi lite mer sovmorgon än tidigare dagar, vilket var väldigt efterlängtat av Vilda som vill ha sin skönhetssömn. Vi fick skjuts till ett tempel i centrala Ubud. Templet heter ”saraswati temple”. Det var ett mindre tempel som man inte kunde gå in i utan fick beskåda utanför istället. Vilda var väldigt fascinerad av fiskarna som simmade runt utanför och ville inte vara med på fototagningen vid templet. Hon var väldigt busig och sprang runt istället.

Efter templet gick vi runt på stan och hittade lite småsaker på marknaden.

Idag var det nyårsfirande vilket märktes av i Ubud där alla höll på med förberedelserna inför eftermiddagens parader med mera. På morgonen såg vi många som hade samlats för att göra gemensamma offringsceremonier längs med gatorna. Då vi hade fått information om att det imorgon skulle vara stängt överallt och förbjudet att gå utomhus så åkte vi till affären och bunkrade upp inför morgondagen tillsammans med många andra som tänkte lika som vi. Vi passade också såklart på att busa i leklandet vilket Vilda som vanligt uppskattade massor! Vi åkte hem lite innan lunchtid för att inte riskera att bli fast i Ubud då många taxis jobbade halvdag och många gator spärrades av inför paraden, vilket skulle göra det väldigt svårt för oss som bor lite utanför Ubud att komma hem senare på dagen. Efter Vildas sovstund så regnade det kraftigt (undra hur paraderna gick!!), så vi tog det “lugnt” inne, alltså busade, sjöng massor och tittade lite på pippi. Vilda är så rolig just nu, hon berättar massor om vad vi har gjort på resan! Hur hon matat elefanter, hur en apa hoppade upp på pappas huvud och hur hon lekte och kramades med Minmin. Så sött!!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: