search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Nu har vi halkat efter lite. Dagens inlägg handlar om det som vi gjorde för 3 dagar sedan. Den här dagen tog vi lite mer sovmorgon än tidigare dagar, vilket var väldigt efterlängtat av Vilda som vill ha sin skönhetssömn. Vi fick skjuts till ett tempel i centrala Ubud. Templet heter ”saraswati temple”. Det var ett mindre tempel som man inte kunde gå in i utan fick beskåda utanför istället. Vilda var väldigt fascinerad av fiskarna som simmade runt utanför och ville inte vara med på fototagningen vid templet. Hon var väldigt busig och sprang runt istället.

Efter templet gick vi runt på stan och hittade lite småsaker på marknaden.

Idag var det nyårsfirande vilket märktes av i Ubud där alla höll på med förberedelserna inför eftermiddagens parader med mera. På morgonen såg vi många som hade samlats för att göra gemensamma offringsceremonier längs med gatorna. Då vi hade fått information om att det imorgon skulle vara stängt överallt och förbjudet att gå utomhus så åkte vi till affären och bunkrade upp inför morgondagen tillsammans med många andra som tänkte lika som vi. Vi passade också såklart på att busa i leklandet vilket Vilda som vanligt uppskattade massor! Vi åkte hem lite innan lunchtid för att inte riskera att bli fast i Ubud då många taxis jobbade halvdag och många gator spärrades av inför paraden, vilket skulle göra det väldigt svårt för oss som bor lite utanför Ubud att komma hem senare på dagen. Efter Vildas sovstund så regnade det kraftigt (undra hur paraderna gick!!), så vi tog det “lugnt” inne, alltså busade, sjöng massor och tittade lite på pippi. Vilda är så rolig just nu, hon berättar massor om vad vi har gjort på resan! Hur hon matat elefanter, hur en apa hoppade upp på pappas huvud och hur hon lekte och kramades med Minmin. Så sött!!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: