search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Nu ligger vi ett par dagar efter här i bloggen igen. Lite dåligt med internet, så bilder tar 1000 år att ladda upp! Här kommer ett inlägg från 9/3: Vi hade en lugn morgon med bus i poolen och lite packande i vår villa i Ubud. Vilda tyckte det var kul och var inte riktigt redo att lämna detta hus. Hon blev lite ledsen när vi åkte. Först åkte vi ner till Ubud och provade för första gången att äta Raw-food mat. Ingen i familjen tyckte att det var något vidare och vi gick lite äcklade ifrån restaurangen. Erica provade vårrullar och jag provade vegetarisk sushi med kokosnötskött istället för ris. Det var inte lika gott som ris. Efter maten åkte vi till lekplatsen och busade lite så då var Vilda nöjd igen! Vilda fick åka sin favorit Musse Pigg-maskin och leka med ballongerna på studsmattan. Sedan åkte vi vidare österut på Bali till vårt nästa boende för 2 nätter! Hideout Bali! Vilda och pappa sov på bilresan så det var lugnt och skönt tyckte Erica. Vårt boende nu är helt magiskt och vi båda blev bara helt tagna av tanken på att vi skulle bo här i 2 nätter! Det är ett sånt där boende där själva boendet är upplevelsen i sig. Det finns liksom ingen anledning att lämna stället. Vårt triangelhus är halvöppet nertill med kök, matplats/relax och på övervåningen är sovrum och musikhörna. Vi bor mitt i jungeln med en fors och ett vattenfall precis utanför dörren. Det brusar/dånar på ett härligt sätt dygnet runt från vattnet. Bilderna får beskriva resten!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: