search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Vår favorit boende hittills! Iallafall mammas och pappas men de hade en katt så Vilda tyckte också om det. Hideout va ett riktigt häftigt. Dagarna på hideout spenderades mestadels i vårt fina hus! Vilda fick återigen en wake up call, den här gången var djuret lite mindre, en liten djungelkatt som bodde i huset! Hon hade så kul att mata och klappa katten.

Vi provade på att bada i forsen, vilket var väldigt varmt och skönt, inte som i svenska forsar direkt men det var lite knepigt att gå ner i forsen med Vilda. Vi blev bortskämd med väldigt god mat och väldigt billig mat som boendet lagade och som de serverade till oss i huset. När man ätit klart så ringde man till köket och så kom de och hämtade disken. Så många gånger som man önskat att man kunde göra så hemma 😀 Riktigt lyxigt. Vi tog det mest lugnt i hängmattan och njöt av utsikten, tog massa bilder och återigen njöt. Vilda spelade massa musik, gungade och lekte med katten.

Vi provade en liten kort promenad i närområdet och hamnade på ett risfält också. Ganska direkt så trampar pappa fel på den smala gången och glider ner med foten i risfältet som är ungefär som att trampa ner med foten i en stor gyttjepöl med vatten och jord. Resten av promenaden gick inte direkt att njuta av då det var väldigt svårt att gå med skorna som var leriga och hala. Erica skrattade mest åt mig tills hon gled ner själv och upptäckte att det inte var så lätt att gå efteråt. Men jag var hungrig och grinig från början, vilket inte gjorde det lättare. Vi gick ganska snart hem igen och återgick till vårt lugna tempo med mat och naturens lugn.

När det blev mörkt på kvällen så fick vi iallafall en natt med stjärnklar himmel! Helt magiskt och man såg väldigt många stjärnor på natthimmelen och en och annan fallande stjärna. Det här stället kommer vi minnas väldigt länge och en dag kanske vi kommer tillbaka hit eller hittar vårat eget triangelhus på en annan magisk plats!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: