search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Vår favorit boende hittills! Iallafall mammas och pappas men de hade en katt så Vilda tyckte också om det. Hideout va ett riktigt häftigt. Dagarna på hideout spenderades mestadels i vårt fina hus! Vilda fick återigen en wake up call, den här gången var djuret lite mindre, en liten djungelkatt som bodde i huset! Hon hade så kul att mata och klappa katten.

Vi provade på att bada i forsen, vilket var väldigt varmt och skönt, inte som i svenska forsar direkt men det var lite knepigt att gå ner i forsen med Vilda. Vi blev bortskämd med väldigt god mat och väldigt billig mat som boendet lagade och som de serverade till oss i huset. När man ätit klart så ringde man till köket och så kom de och hämtade disken. Så många gånger som man önskat att man kunde göra så hemma 😀 Riktigt lyxigt. Vi tog det mest lugnt i hängmattan och njöt av utsikten, tog massa bilder och återigen njöt. Vilda spelade massa musik, gungade och lekte med katten.

Vi provade en liten kort promenad i närområdet och hamnade på ett risfält också. Ganska direkt så trampar pappa fel på den smala gången och glider ner med foten i risfältet som är ungefär som att trampa ner med foten i en stor gyttjepöl med vatten och jord. Resten av promenaden gick inte direkt att njuta av då det var väldigt svårt att gå med skorna som var leriga och hala. Erica skrattade mest åt mig tills hon gled ner själv och upptäckte att det inte var så lätt att gå efteråt. Men jag var hungrig och grinig från början, vilket inte gjorde det lättare. Vi gick ganska snart hem igen och återgick till vårt lugna tempo med mat och naturens lugn.

När det blev mörkt på kvällen så fick vi iallafall en natt med stjärnklar himmel! Helt magiskt och man såg väldigt många stjärnor på natthimmelen och en och annan fallande stjärna. Det här stället kommer vi minnas väldigt länge och en dag kanske vi kommer tillbaka hit eller hittar vårat eget triangelhus på en annan magisk plats!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: