search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

En resa är inte fulländad om man inte har hoppat ner från ett 10 meters vattenfall, eller hur? Därför bestämde vi oss för att gå till de närliggande vattenfallen med en guide så vi kunde “bada” lite. Den guidade turen började med ett hopp från 5 meter ner i ett vattenfall.

Därefter hoppade vi från ett 10 meter högt vattenfall! Det kanske inte låter så mycket och det ser inte jättehögt ut när man står där nere och tittar upp. Däremot känns det väldigt högt när man står där uppe på kanten och tittar ner mitt emellan två vattenfall som dånar bredvid dig. Den lilla pölen där nere ser också väldigt liten ut och du får inte hoppa för kort, för långt eller för mycket till höger eller vänster… Men tänk inte så mycket säger guiden och hoppar sekunden efter ner för branten. Pappa stod läääänge vid kanten och velade, men hoppade tillslut! Mamma var förstås snabbare ner för kanten. Härlig, läskig och cool känsla i hoppet. Vi kände oss väldigt modiga som hade vågat hoppa. många stod vid kanten sen när vi var klara med turen och vågade inte).


Vi tittade även ner från 15 meters hoppet men detta kändes för extremt för oss så vi struntade i detta denna gång. Pappa provade att åka rutschkana ner för ett relativt högt vattenfall vilket var helt sjukt läskigt och häftigt. När man landade i vattnet nedanför så sköljde hela vattenfallet över en så det måste vara lite som att åka i en tvättmaskin.

Vilda fick mestadels bada och titta på när mamma och pappa hoppade men hon fick såklart också prova på en extrem aktivitet. Vilda och pappa åkte rutschkana ner för en mindre fors.

När vi frågade vilda efteråt ”var det roligt” svarade hon med ett ja. När vi frågade om hon ville åka igen sa hon nej. Lite så kände vi båda. Det är roligt och häftigt men man hoppar gärna bara en gång ner för 10 meter…Om det inte är så att pappa gör bort sig med kameran och missar att filma när mamma hoppar. Då blir mamma väldigt arg och måste hoppa igen helt enkelt. Detta var inte uppskattat vilket kan förstås. Det är läskigt nog att hoppa en gång. Som tur var var andra hoppet roligare än första så mamma tvingade pappa att hoppa igen. Vi var alla nöjda och trötta efter förmiddagens aktivitet, Vilda sov i 3 timmar!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: