search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

En resa är inte fulländad om man inte har hoppat ner från ett 10 meters vattenfall, eller hur? Därför bestämde vi oss för att gå till de närliggande vattenfallen med en guide så vi kunde “bada” lite. Den guidade turen började med ett hopp från 5 meter ner i ett vattenfall.

Därefter hoppade vi från ett 10 meter högt vattenfall! Det kanske inte låter så mycket och det ser inte jättehögt ut när man står där nere och tittar upp. Däremot känns det väldigt högt när man står där uppe på kanten och tittar ner mitt emellan två vattenfall som dånar bredvid dig. Den lilla pölen där nere ser också väldigt liten ut och du får inte hoppa för kort, för långt eller för mycket till höger eller vänster… Men tänk inte så mycket säger guiden och hoppar sekunden efter ner för branten. Pappa stod läääänge vid kanten och velade, men hoppade tillslut! Mamma var förstås snabbare ner för kanten. Härlig, läskig och cool känsla i hoppet. Vi kände oss väldigt modiga som hade vågat hoppa. många stod vid kanten sen när vi var klara med turen och vågade inte).


Vi tittade även ner från 15 meters hoppet men detta kändes för extremt för oss så vi struntade i detta denna gång. Pappa provade att åka rutschkana ner för ett relativt högt vattenfall vilket var helt sjukt läskigt och häftigt. När man landade i vattnet nedanför så sköljde hela vattenfallet över en så det måste vara lite som att åka i en tvättmaskin.

Vilda fick mestadels bada och titta på när mamma och pappa hoppade men hon fick såklart också prova på en extrem aktivitet. Vilda och pappa åkte rutschkana ner för en mindre fors.

När vi frågade vilda efteråt ”var det roligt” svarade hon med ett ja. När vi frågade om hon ville åka igen sa hon nej. Lite så kände vi båda. Det är roligt och häftigt men man hoppar gärna bara en gång ner för 10 meter…Om det inte är så att pappa gör bort sig med kameran och missar att filma när mamma hoppar. Då blir mamma väldigt arg och måste hoppa igen helt enkelt. Detta var inte uppskattat vilket kan förstås. Det är läskigt nog att hoppa en gång. Som tur var var andra hoppet roligare än första så mamma tvingade pappa att hoppa igen. Vi var alla nöjda och trötta efter förmiddagens aktivitet, Vilda sov i 3 timmar!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: