search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

En resa är inte fulländad om man inte har hoppat ner från ett 10 meters vattenfall, eller hur? Därför bestämde vi oss för att gå till de närliggande vattenfallen med en guide så vi kunde “bada” lite. Den guidade turen började med ett hopp från 5 meter ner i ett vattenfall.

Därefter hoppade vi från ett 10 meter högt vattenfall! Det kanske inte låter så mycket och det ser inte jättehögt ut när man står där nere och tittar upp. Däremot känns det väldigt högt när man står där uppe på kanten och tittar ner mitt emellan två vattenfall som dånar bredvid dig. Den lilla pölen där nere ser också väldigt liten ut och du får inte hoppa för kort, för långt eller för mycket till höger eller vänster… Men tänk inte så mycket säger guiden och hoppar sekunden efter ner för branten. Pappa stod läääänge vid kanten och velade, men hoppade tillslut! Mamma var förstås snabbare ner för kanten. Härlig, läskig och cool känsla i hoppet. Vi kände oss väldigt modiga som hade vågat hoppa. många stod vid kanten sen när vi var klara med turen och vågade inte).


Vi tittade även ner från 15 meters hoppet men detta kändes för extremt för oss så vi struntade i detta denna gång. Pappa provade att åka rutschkana ner för ett relativt högt vattenfall vilket var helt sjukt läskigt och häftigt. När man landade i vattnet nedanför så sköljde hela vattenfallet över en så det måste vara lite som att åka i en tvättmaskin.

Vilda fick mestadels bada och titta på när mamma och pappa hoppade men hon fick såklart också prova på en extrem aktivitet. Vilda och pappa åkte rutschkana ner för en mindre fors.

När vi frågade vilda efteråt ”var det roligt” svarade hon med ett ja. När vi frågade om hon ville åka igen sa hon nej. Lite så kände vi båda. Det är roligt och häftigt men man hoppar gärna bara en gång ner för 10 meter…Om det inte är så att pappa gör bort sig med kameran och missar att filma när mamma hoppar. Då blir mamma väldigt arg och måste hoppa igen helt enkelt. Detta var inte uppskattat vilket kan förstås. Det är läskigt nog att hoppa en gång. Som tur var var andra hoppet roligare än första så mamma tvingade pappa att hoppa igen. Vi var alla nöjda och trötta efter förmiddagens aktivitet, Vilda sov i 3 timmar!

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: