search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Så vad gör vi här på norra sidan? Vi hänger mest i vår villa och busar i poolen, men det blir också en del besök till närliggande restauranger och förstås ett och annat besök till vattenfallen!

Häromdagen gick vi upp tidigt och var på plats först. Vi fick vattenfallen för oss själva i 2 h och kunde simma och njuta av dem helt själva! Vi fick även se en apa uppe i träden en av dagarna!

Vi äter också en del glass då glassen kostar ca 3kr/st. Vi blir fortfarande chockade över hur billigt det är här.

Vårt boende är superfint och kostar oss ca 500kr/natten och då ingår frukost, så mycket frukt vi orkar äta och hembiträdet som lagar så god mat för ca 20 kr/rätten, städar varje dag och fixar disken. Inte illa pris för ett stort eget hus, två pooler (varav en egen) med ett toppenläge vid vattenfallen! Vi har varit själva nu nästan hela veckan, bara andra gäster i det andra huset de första 2 dagarna. Vilda får så mycket kärlek från de båda hembiträdena och det kommer att bli väldigt sorgligt att säga hejdå till dem i morgon.

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: