search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Alla barn älskar ju sandstränder…utom Vilda. Igår eftermiddag/kväll var vi förbi en strand här på norra sidan av Bali. Vilda tycker inte om att bli sandig och när vi försöker sätta ner henne kommer många protester. Tillslut gick hon med på att gå lite längs strandkanten, men hon ville inte bada. Hon kommer garanterat att vänja med sand, men just nu föredrar hon poolen. Det var verkligen en vacker strand och solen var på väg ner. Vattnet var jättevarmt, vi har aldrig känt så varmt havsvatten! Däremot var det lite skräpigt i vattnet och eftersom att Vilda vägrade att bada så skippade vi också doppet. Istället åt vi middag på restaurangen precis vid vattnet och fick lyssna på ett liveband som spelade balinesisk musik. En väldigt vacker sista kväll på resan!

Det känns så konstigt att det är sista dagen här på Bali idag. Ikväll väntar den långa färden hem, som totalt kommer att ta över 24h! Vi har vår målbild i alla fall, Maggie!!!!!!!! Det känns tungt att lämna boendet, vi har blivit lite som en familj här. Vilda är också lite ledsen idag, inte alls sin vanliga gamla glada jag. Hon vet att vi ska åka och hon kommer att sakna sina extra mammor hon fått här.

Hela asienresan har verkligen varit fantastisk och det känns redan som att vi har varit borta i evigheter. Vi har upplevt massor; Kulturchocken i Bangkok, vackra tempel och en flytande marknad. Matlagningskursen i Chiang Mai och få bo och mata elefanter i djungeln. Massa tempel i Kambodja och ett besök i en liten by. Massa bad, vattenfall, tempel, apor och risterasser här i Bali.

Saker vi kommer att sakna:

  • Människorna, som är så otroligt snälla och gulliga mot Vilda var vi än går.
  • Den otroligt goda maten, goda frukterna och slippa göra disken!!
  • Pool och värme. Att slippa massa kläder och ha en pool att leka i om dagarna
  • Den fantastiska naturen!

Saker vi inte kommer ratt sakna:

  • Insekter, alla myror, mygg och spindlar
  • tupparna som väcker oss kl 06.00
  • Utomhusduschen som har varmvatten i max 5 minuter.
  • Vägarna- galna krokiga smala vägar och det har varit jobbigt att inte ha tillgång till egen bil

Vilda har utvecklats så otroligt mycket på resan och det känns som att vi tar med oss en annan tjej hem. Hejdå Asien, mot nya äventyr!!   

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: