search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2019
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Alla barn älskar ju sandstränder…utom Vilda. Igår eftermiddag/kväll var vi förbi en strand här på norra sidan av Bali. Vilda tycker inte om att bli sandig och när vi försöker sätta ner henne kommer många protester. Tillslut gick hon med på att gå lite längs strandkanten, men hon ville inte bada. Hon kommer garanterat att vänja med sand, men just nu föredrar hon poolen. Det var verkligen en vacker strand och solen var på väg ner. Vattnet var jättevarmt, vi har aldrig känt så varmt havsvatten! Däremot var det lite skräpigt i vattnet och eftersom att Vilda vägrade att bada så skippade vi också doppet. Istället åt vi middag på restaurangen precis vid vattnet och fick lyssna på ett liveband som spelade balinesisk musik. En väldigt vacker sista kväll på resan!

Det känns så konstigt att det är sista dagen här på Bali idag. Ikväll väntar den långa färden hem, som totalt kommer att ta över 24h! Vi har vår målbild i alla fall, Maggie!!!!!!!! Det känns tungt att lämna boendet, vi har blivit lite som en familj här. Vilda är också lite ledsen idag, inte alls sin vanliga gamla glada jag. Hon vet att vi ska åka och hon kommer att sakna sina extra mammor hon fått här.

Hela asienresan har verkligen varit fantastisk och det känns redan som att vi har varit borta i evigheter. Vi har upplevt massor; Kulturchocken i Bangkok, vackra tempel och en flytande marknad. Matlagningskursen i Chiang Mai och få bo och mata elefanter i djungeln. Massa tempel i Kambodja och ett besök i en liten by. Massa bad, vattenfall, tempel, apor och risterasser här i Bali.

Saker vi kommer att sakna:

  • Människorna, som är så otroligt snälla och gulliga mot Vilda var vi än går.
  • Den otroligt goda maten, goda frukterna och slippa göra disken!!
  • Pool och värme. Att slippa massa kläder och ha en pool att leka i om dagarna
  • Den fantastiska naturen!

Saker vi inte kommer ratt sakna:

  • Insekter, alla myror, mygg och spindlar
  • tupparna som väcker oss kl 06.00
  • Utomhusduschen som har varmvatten i max 5 minuter.
  • Vägarna- galna krokiga smala vägar och det har varit jobbigt att inte ha tillgång till egen bil

Vilda har utvecklats så otroligt mycket på resan och det känns som att vi tar med oss en annan tjej hem. Hejdå Asien, mot nya äventyr!!   

This entry was posted in Bali.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: