search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Stort tack till alla som kom och firade Vildas tvåårsdag i efterskott! Det blev Pippikalas och det var verkligen kul att så många kunde komma! Vilda var väldigt nöjd med dagen och oj vad hon drunknade i presenter!

Nu är vi på rull igen och har på två dagar tagit oss ner till Tyskland! Vilda vaknade upp med feber natten till resedagen, så det var ett kämpigt första dygn! Efter en natts sömn i Skåne var hon lite bättre och dagens resa har gått bättre. Maggie är också superduktig, 9 timmar igår och 9 idag (pauser inräknade). I morgon är det som tur är inte lika långt till slutdestinationen!!

This entry was posted in Sverige.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: