search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Sjukstuga i Nederländerna!

“Sniff, host och snörvel” från Nederländerna! Vi har varit här i några dagar nu men tyvärr har vi inte hunnit utforska allt för mycket då hela familjen varit och är sjuka! Vilda är patient zero. Hon fick feber dagen vi skulle åka och febern höll i sig i 3 dagar. Hon har istället utvecklat snuva och hosta. Vilda ville ju inte vara sjuk helt själv, så nu är mamma och pappa också sjuka!

Tiden har mest spenderats inomhus och vi har ätit alldeles för många stroopwafels. Son tur är har vi bokat ett jättefint hus, son har egen tomt och utsikt över ett blomfält. Luktar fantastiskt när man öppnar altandörren. Vi var massa blomfält i närheten och även nära lekplats och stranden. Vi bor ca 1 h från Amsterdam och tydligen har vi valt helt rätt för det är galen fin natur runt oss! Maggie älskar sin uteplats och att få tassa på nya platser.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: