search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Så…den här bilden beskriver rätt så bra vår vistelse i Amsterdam…

Eller det kanske inte riktigt var så illa! Vi börjar från början!

Dagen började fantastiskt, mamman i familjen vaknade upp med feber, Vilda var fortfarande superhostig och pappa kände också att förkylningen började bli värre. Samtidigt skulle det bli hela 19 grader och vi kände att vi inte ville missa att se Amsterdam för lite förkylningar. Så vi packade ner Iprem, nässpray och massa näsdukar och körde ner mot Amsterdam. Amsterdam har ett supersmidigt system där man kan parkera vid en pendlingsparkering direkt vid tunnelbanan (kostar 10 kr för hela dagen). Två stationer med tunnelbanan senare var vi mitti city!

 Amsterdam är verkligen fantastiskt vacker med alla floder, broar och smala färgglada hus. Det känns väldigt “nuttigt” och mysigt. Nackdelen,
väldigt mycket folk, cyklister överallt och spårvagnar lite varsomhelst. Att ta sig runt i staden med en feberyr mamma, en liten hund som försöker att inte bli nertrampad, en trotsig tvååring som inte vill åka vagn och en stressad pappa som försöker hålla ihop familjen var inte det lättaste! Men det gick över förväntan! Maggie kunde åka vagn under lillasyster där det var för mycket folk och Vilda fick variera mellan att åka vagn, bli buren och gå själv.

Vi började med att ta in staden, köpa lite hårspännen till Vilda (var tar
alla vägen?) och stroopwafels. Sen köpte vi Holländska pommes frites, som Vilda mumsade i sig till lunch. De var verkligen goda!

Sen var det dags för Vilda att sova, så vi gick en promenad men lillan ville
inte alls sova i vagnen då mamma och pappa glömde nappen i bilen! Inte nöjd tjej! Tillslut somnade hon och mamma och pappa kunde njuta av att enbart handskas med ett barn. Det blev lite småtitt i någon affär och sen gick vi på marknad och testade färska stroopwafels (som var suuupergoda, men jättesöta) och Poffertjs (som var suuuperäckliga, smakade som oljiga degklumpar).

Efter marknaden hade klockan sprungit iväg och vi hade inte ätit riktig lunch än, så vi köpte falafel och satte oss i en park och åt. Maggie fick äntligen kissa och bajsa (ingen stadshund här inte, vägrade att kissa på asfalt). Vilda vaknade till när vi började röra oss hemåt. Det var en väldigt trött familj som var väldigt glada över att komma hem till lugnet efter en låg dag i stadens kaos. Storstäder med en trotsig tvååring och en hund, det gör vi inte om…eller…?

Ps. att försöka att ta bilder och filma mitt i det här kaoset var inte så
lyckat….

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: