search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Den här dagen åkte vi på utflykt! Det blev en tidig morgon till turistfällan Zaanse schans.

Det var ett fint område med några väderkvarnar och små hus men verkligen fullt av kinesiska turistbussar vilket förstör halva upplevelsen när man måste trängas bland så mycket folk. Vi gillar våra väderkvarnar i norra Holland bättre, som vi får ha för oss själva. Vilda var väldigt omtyckt av kineserna som vanligt och många ville fotografera med henne och hålla i henne. Maggie var också extremt populär då många tittade på henne och fotograferade henne. En turist försökte klappa på Maggie utan hennes godkännande så hon skällde ut galningen (duktig tjej).

När vi skulle försöka fotografera familjen så sa husse och matte ”sitt” till Maggie. Nu har Vilda börjat säga ”sitt, sitt” till Maggie lite då och då. Haha. Det är väldigt nuttigt när Vilda säger det till sin storasyster.

Sedan åkte vi hem och Vilda fick sova hemma. På eftermiddagen busade vi på vår baksida! Vilda fick vattna blommor, leka med Maggie och bygga i sandlådan.

På kvällen besökte vi våra närliggande blomfält och tog några magiska bilder i solnedgången. Väldigt vackert och det luktar jättegott med alla blommor!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: