search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Igår var vi förbi Keukenhof, Europas största blomträdgård. Det var verkligen vackert och väldigt stort! Vi såg kanske 20 % av hela parken, men det räckte gott för oss! Hade vi inte varit så förkylda hade det nog luktat väldigt gott med alla blommor! Det här är något för gammelfarmor!!

Det gick INTE att få stopp på Vilda. Hon ÄLSKAR blommor och sprang runt och luktade på alla blommor, så det tog sin lilla tid att ta sig fram. Självklart ville hon att mamma, pappa, Maggie och snuttis också skulle lukta på varje blomma. Riktigt vackert, vi låter bilderna tala för sig själv!

Maggie tyckte också om parken. Mycket att nosa på!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: