search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Idag fyller världens finaste hund 6 år!! Det firades med tårta (som snabbt slukades), present (som snabbt slaktades), promenad i skogen, massa klappar, massa bus med hela familjen i lekplatsen (Vilda kastade pinne till Maggie och sa “loss Maggie”) kvällsutflykt till de närliggande tulpanfälten och massa pussar från lillasyster. Maggie är nästan helt nöjd med dagen, hon hade gärna fått lite mer mat och ben dock säger hon…

Förresten, hur vackra är inte tulpanfälten? Vi är så glada över vårt boende! Det är helt perfekt beläget och har både skog, strand och massor av blomfält ett stenkast från huset! Vi har haft alla blomfält helt för oss själva också, här uppe är det inga turister och priset på huset är 1/4 del av priserna i Amsterdam. Tror vi betalar runt 500 kr natten för det bästa huset!!! Kommer att bli tråkigt att lämna det i morgon, men spännande att åka vidare också.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: