search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Det var med tunga hjärtan som vi lämnade vårt hus i Nederländerna igår. Vi trivdes väldigt bra där och hade gärna stannat längre. Men det var dags att åka vidare till Belgien. Igår blev det en resedag, så det var inte mycket spännande som hände!

Idag besökte vi Bryssel! Så vad tyckte vi om Bryssel? Nja, kanske inte den roligaste staden direkt, men en stor bonus var alla hundratals chokladaffärer!! Seriöst var det nog 80 % affärer som sålde choklad. Jag hade dock siktat in mig på en specifik som sålde en speciell varm choklad (det var riktigt ruggigt idag) och efter 30 minuters virrande så hittade vi äntligen dit. Chokladen var god, men väldigt mäktig och vi orakade nog inte ens dricka upp 1/3, trots att det inte var så mycket! Vi fick även med oss några chokladpraliner och en har slunkit ner nu på kvällen. Jisses vad god den var! Vad gjorde vi annars i Bryssel? Vi åt såklart belgiska våfflor och de var verkligen de godaste våfflorna vi ätit! Men man ska äta dem som de är, inte ha massa onödiga toppning på! Vi delade (eller mamma åt och de andra fick smaka…) på en våffla framför ”Grand Place”, som var rankat som nummer ett utav turistattraktioner i Bryssel. Det var vackert, men mycket folk. Vi alla var mer intresserad av våfflan… Grand place är ett mycket berömt torg som anlades redan på medeltiden!

Efter ett par timmar kände vi oss väldigt klara och vi åkte tillbaka till lägenheten för lunch och sen vidare till vårt nya boende här i Belgien. Stora städer är inte riktigt vår grej, nu är vi mer på landsbygden men har nära till lilla staden Dinant! Vi är så imponerade av våra barn som skötte sig såååå fint inne i stan och som alltid är så duktig i bilen.

This entry was posted in Belgien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: