search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

De senaste dagarna har vi bott i en jättesöt liten stuga i mitten av Belgiens skog. Dagarna här har varit lugna. När man reser så länge som vi gör nu går det inte att ha aktiviteter varje dag, det skulle bli för mycket! Vi har myst framför brasan, lekt i närliggande lekplatser, ätit belgiska våfflor, försökt träna bort alla belgiska våfflor, gått på skogspromenader och “påskpysslat”.  Varje dag hat vi hittat på någon liten utflykt

Vår stuga ligger nära staden Dinant, som måste vara den vackraste staden vi sett!! Staden är inte så stort, vilket gör den väldigt mysig och de gamla husen ger verkligen stade dess karaktär. Staden ligger längst vattnet och att se de färgglada husen, tillsammans med den stora vackra kyrkan reflekteras i det stilla vattnet är verkligen magiskt. Att hela staden också omges av vackra berg med en borg på toppen höjer också coolhets effekten. Dinant är helt klart en Sommestad så det var väldigt lugnt på gatorna och många butiker var stängda. Eftersom att vi inte var där för att shoppa, så gjorde det inte oss något. Eftersom vatten ofta är mest stilla på morgonen så gick vi en dag upp lite extra tidigt för att fånga dessa bilder! Det var galet vackert och så harmoniskt att få staden helt för sig själv. Både Vilda och Maggie var på strålande humör, vilket också höjde stämningen!

Vi har också besökt Furfooz nationalpark, en plats som varit bebodd av människor redan från stenålderstiden. Nationalparken har massa olika grottor som man kan gå in i där de hittat lämningar från människor för 14 000 år sedan. Hade vi inte haft Maggie och Vilda s kan vi lova att vi hade krupit in i alla små trånga grott hål och undersökt vidare. Vi ser fram emot tills Vilda blir lite äldre! Det var fortfarande häftigt att se grottorna. Man har också hittat lämningar från andra tidsepoker i området, som från medeltiden.

Prinsessorna Vilda och Maggie hittade sitt nästa boende på en av våra utflykter. Kan ha varit ett slott som såg ut att komma direkt från en sagobok! Slottet hette Véves, vilket Vilda tyckte var passande.

This entry was posted in Belgien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: