search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

De senaste dagarna har vi bott i en jättesöt liten stuga i mitten av Belgiens skog. Dagarna här har varit lugna. När man reser så länge som vi gör nu går det inte att ha aktiviteter varje dag, det skulle bli för mycket! Vi har myst framför brasan, lekt i närliggande lekplatser, ätit belgiska våfflor, försökt träna bort alla belgiska våfflor, gått på skogspromenader och “påskpysslat”.  Varje dag hat vi hittat på någon liten utflykt

Vår stuga ligger nära staden Dinant, som måste vara den vackraste staden vi sett!! Staden är inte så stort, vilket gör den väldigt mysig och de gamla husen ger verkligen stade dess karaktär. Staden ligger längst vattnet och att se de färgglada husen, tillsammans med den stora vackra kyrkan reflekteras i det stilla vattnet är verkligen magiskt. Att hela staden också omges av vackra berg med en borg på toppen höjer också coolhets effekten. Dinant är helt klart en Sommestad så det var väldigt lugnt på gatorna och många butiker var stängda. Eftersom att vi inte var där för att shoppa, så gjorde det inte oss något. Eftersom vatten ofta är mest stilla på morgonen så gick vi en dag upp lite extra tidigt för att fånga dessa bilder! Det var galet vackert och så harmoniskt att få staden helt för sig själv. Både Vilda och Maggie var på strålande humör, vilket också höjde stämningen!

Vi har också besökt Furfooz nationalpark, en plats som varit bebodd av människor redan från stenålderstiden. Nationalparken har massa olika grottor som man kan gå in i där de hittat lämningar från människor för 14 000 år sedan. Hade vi inte haft Maggie och Vilda s kan vi lova att vi hade krupit in i alla små trånga grott hål och undersökt vidare. Vi ser fram emot tills Vilda blir lite äldre! Det var fortfarande häftigt att se grottorna. Man har också hittat lämningar från andra tidsepoker i området, som från medeltiden.

Prinsessorna Vilda och Maggie hittade sitt nästa boende på en av våra utflykter. Kan ha varit ett slott som såg ut att komma direkt från en sagobok! Slottet hette Véves, vilket Vilda tyckte var passande.

This entry was posted in Belgien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: