search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure
Costa Rica's nature is so beautiful and full of life! Every time we step outside the door we are greeted by a new animal! #wildtravelers #wildlife #naturephotography
"Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory" - Dr. Seuss I find it difficult sometimes to preserve memories and at the same time being present in a moment. We try our best to find a balance and that's why we don't always bring our cellphone or cameras on our days out. It's amazing having pictures and videos from our travels but being in the moment with no distractions, just enjoying the beautiful surroundings and being together is also amazing! #takeyourkidseverywhere #beingpresent #fulltimetravelingfamily #costarica🇨🇷
Sometimes it's difficult to put our experiences into words. This 👆 incredible encounter is one of them! One of our best mornings in our lives! 🐢😍❤️ #morningsurprise #costaricabeach #seaturtle
We have wanted to stay in a treehouse for so long and now here we are! But let us tell you, even though this house is stunning, it's not anything we could imagine! Before booking a tree house in the middle of the Costa Rican jungle, here are some things to think about: Tree houses usually don't have ANY sound proofing, which means you will hear everything from the outside. In our case we usually get waken up at 00.00 am by barking dogs. At 02.00 am the wind all the sudden picks up and blows right through the walls. The roosters here are nuts and starts howling at 3.00 am. Then the howler monkeys take over att 4.30. IF your still sleeping at 5, the birds will surely take care of that! So those are the outside animals, but let's not forget about the once that we share our house with! The other day something BIG crawling with HUGE tentacles took over the kitchen and yesterday I was attacked by a thousand ants trying to take over our backpack! But don't get us wrong, we still love the house, even though we don't sleep through the nights and are not welcomed by the original house owners (all the bugs). #treehouse #nosleep #coolhouse #antstakeover

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Under den senaste veckan nu har vi bott i södra Tyskland i ett litet samhälle på landet som heter Enzen. Just precis hit når inte någon form av internet varken mobilnätverk eller wifi så vi har därför haft svårt att hålla oss uppdaterade och överleva över huvud taget. Hur gjorde man egentligen förr när man ville veta hur värdet ska bli på eftermiddagen eller var närmsta lekplats eller matbutik finns? Det är bra lyxigt med internet och imorgon när vi åker vidare mot Paris så hoppas vi på bättre nätverk.

Tillbaka till veckan som varit. Här i Enzen bor vi i en fin lägenhet ovanpå ett hus där det bor en tysk bondefamilj. Vi har höns, kossor en hund och en katt här på gården. Hunden Simba eller snarare lejonet (Ja han verkar vara döpt efter lejonkungen) är en enorm labrador som piskar oss med svansen varje gång vi kommer hem, men han är väldigt snäll. Maggie är livrädd och skäller ut honom första chansen hon får. Vi bor väldigt nära gränsen till Luxemburg här och det är där vi spenderar mycket tid av dagarna här. Tips- det är billigare att bo i södra Tyskland än i Luxemburg 😉.

Lite roliga fakta om Luxemburg, det tar ca en timme att köra igenom landet, de finns tre officiella språk så man blir helt snurrig när man ska hälsa på folk och Luxemburgs natur är helt magisk! Träden, bergen och marken är på sina ställen helt täckta av murgröna, vilket gör det väldigt grönt överallt.

Vi gjorde två olika utflykter till några av Luxemburgs sjöar, som var väldigt vackra och populära nu under påsken. Det var kul att gå runt och se hur folk hade tagit med sig hela släkten och hade stora grillmiddagar längs vattnet. Vi firade påsken genom att äta upp vår belgiska choklad och under påskafton var vi ute i skogen och letade påskägg från påskharen, väldigt spännande tyckte både Vilda och Maggie! Maggie fick en pippi fågel och Vilda en vattenkanna. Väldigt poppis!

Vi besökte också Siweschleff, som är en stenlabyrint skapad av naturen. Det var läckert att springa runt bland de smala stengångarna, som var riktigt smala på sina ställen. Inte för den klaustrofobiska! Vi alla klättrade längst väggarna och ville gärna klättra upp till toppen. Det var dock väldigt höga väggar, så en annan dag när Vilda blir lite äldre och vi har rätt utrustning med oss. Vi alla tyckte det var en riktigt rolig lekplats att springa runt bland gångarna. Maggie sprang mest runt och grävde.

Mer om vår vecka i Luxemburg får ni läsa i nästa inlägg!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: