search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Vårt bästa restips är att gå upp tidigt på morgonen, packa ner frukost, åka iväg till destinationen och ät frukost framför en magisk plats! Det var precis det vi gjorde två dagar i rad framför det här vackra vattenfallet! Det var kart ett av det vackraste vattenfall vi ha sett. Bron såg ut att komma direkt från en sagobok. Vi åkte förbi vattenfallet ett par dagar efter och då var det helt full med folk! Det är het klart värt att gå upp tidigt för att få vara själv på en sån plats.

Nackdelen med att gå upp tidigt (alltså 06.30) är att Vilda blir väldigt trött resten av dagen. Vi har fått den enda ungen i världen som vill ha sovmorgon (går helst upp vid 08.00)! Det var en väldigt trött och pipig tjej som vi sen efter vattenfallet släpade in till staden Luxemburg. Efter en lunch på en fin uteservering (ehm, eller kanske var det McDonalds) lyckades Vilda somna en stund i vagnen. Staden är inte så stor och det var mycket färre folk än vad man är vad vid i en ”storstad”. Helt i vår smak alltså! Väldigt fin stad där det både har bevarat det gamla men det fanns också en modern sida! Vilda ville ju dock inte missa allt, så hon vaknade och pep lite till vid Corniche, som ska vara Europas vackraste balkong.  Det var absolut vackert och man såg ut över staden och över ”Casemates du Bock”, som är en gammal borg och en viktig del av Luxemburgs historia. Vi hade egentligen tänkt att gå runt i de underjordiska gångarna i den gama borgen, men med en trött unge så var det bara att snällt återvända till bilen och köra hem igen.

Folk vi träffar längst vägen blir så chockade och imponerade när vi berättar att vi är ute på långresa med en tvååring (och hund). De undrar alltid hur det egentligen går och vi svarar alltid att det går som en dans, vilket det faktiskt gör! Mestadels av tiden. Den här dagen var det dock inte Vildas dag. Men man kan inte alltid vara på gott humör och det är bara att anpassa sig. Vilda, du är en kämpe och vi är så stolta över dig vare dag. Maggie är alltid exemplarisk på våra utflykter! Vi tycker att vi hann se tillräckligt av Luxemburg, städer är ju inte riktigt vår familjs grej. Vi är hellre ute i naturen och hittar på äventyr!! Tack lilla pluttlandet Luxemburg för den här gången. Det kanske är ett litet land, men den rymmer mycket!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: