search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Apr 2019
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archives

Vårt bästa restips är att gå upp tidigt på morgonen, packa ner frukost, åka iväg till destinationen och ät frukost framför en magisk plats! Det var precis det vi gjorde två dagar i rad framför det här vackra vattenfallet! Det var kart ett av det vackraste vattenfall vi ha sett. Bron såg ut att komma direkt från en sagobok. Vi åkte förbi vattenfallet ett par dagar efter och då var det helt full med folk! Det är het klart värt att gå upp tidigt för att få vara själv på en sån plats.

Nackdelen med att gå upp tidigt (alltså 06.30) är att Vilda blir väldigt trött resten av dagen. Vi har fått den enda ungen i världen som vill ha sovmorgon (går helst upp vid 08.00)! Det var en väldigt trött och pipig tjej som vi sen efter vattenfallet släpade in till staden Luxemburg. Efter en lunch på en fin uteservering (ehm, eller kanske var det McDonalds) lyckades Vilda somna en stund i vagnen. Staden är inte så stor och det var mycket färre folk än vad man är vad vid i en ”storstad”. Helt i vår smak alltså! Väldigt fin stad där det både har bevarat det gamla men det fanns också en modern sida! Vilda ville ju dock inte missa allt, så hon vaknade och pep lite till vid Corniche, som ska vara Europas vackraste balkong.  Det var absolut vackert och man såg ut över staden och över ”Casemates du Bock”, som är en gammal borg och en viktig del av Luxemburgs historia. Vi hade egentligen tänkt att gå runt i de underjordiska gångarna i den gama borgen, men med en trött unge så var det bara att snällt återvända till bilen och köra hem igen.

Folk vi träffar längst vägen blir så chockade och imponerade när vi berättar att vi är ute på långresa med en tvååring (och hund). De undrar alltid hur det egentligen går och vi svarar alltid att det går som en dans, vilket det faktiskt gör! Mestadels av tiden. Den här dagen var det dock inte Vildas dag. Men man kan inte alltid vara på gott humör och det är bara att anpassa sig. Vilda, du är en kämpe och vi är så stolta över dig vare dag. Maggie är alltid exemplarisk på våra utflykter! Vi tycker att vi hann se tillräckligt av Luxemburg, städer är ju inte riktigt vår familjs grej. Vi är hellre ute i naturen och hittar på äventyr!! Tack lilla pluttlandet Luxemburg för den här gången. Det kanske är ett litet land, men den rymmer mycket!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: