search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Det var riktigt tungt att vakna på söndag morgon då vara grannar över oss hade haft fest hela natten så vi alla sov dåligt. Vi tog det lugnt på förmiddagen och sen tog vi BILEN in till Paris. Så mycket smidigare med två barn och dessutom mycket billigare! Solen sken och vi alla var på topphumör när vi gick längs floden på väg tillbaka till Eiffeltornet. Vi hann inte riktigt göra allt vi ville där sist, så vi kände att vi ville tillbaka till Eiffeltornet. Väl där fick Vilda åka karusell, vilket var mycket poppis.

Sedan var tanken att vi skulle gå in under Eiffeltornet, men det var helt avspärrat runt hela botten. Det kändes jättetråkigt att de har behövt öka säkerheten så pass mycket, men också förståeligt efter allt som har hänt i Paris de senaste åren. Det var som att gå igenom säkerhetskontrollen vid en flygplats för att komma in till botten. Det var det inte 2013 när vi var där sist och all säkerhet har verkligen förändrat känslan som Paris en gång hade. Eftersom att det började regna igen och Maggie fick inte gå in så struntade vi i att gå in under. Vi stod och tittade lite på Eiffeltornet under ett träd och sen gick vi tillbaka till bilen. Vi kände oss nöjda, trots att besöket inte blev så långt så var det mysigt! Tills regnet kom… Vi körde förbi Notre Dame på vägen dit och hem, så vi fick se skymtar av den också, men det var svårt att se hur branden hade skadat den.  I nästa inlägg får ni läsa om Vildas första gång på Disney!!

This entry was posted in Paris.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: