search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Att ta med Vilda till Disney är en dröm vi haft enda sen vi fick reda på att vi väntade henne. Det blev verkligen ett lyckat besök. Vilda var lite överväldigad i början, så mycket intryck! Men efter ett par åk vaknade hon till och blev superexalterad. Hon älskar karuseller och berg- och dalbanor. Vilda åkte tekopparna, It’s a small world, Peter Pan, Pirates of the Caribbean, en ciruks berg- och dalbana, Buzz och karusellen. Allt var poppis, men favoriten på plats var nog berg- och dalbanan, som var lite som en stor version av nyckelpigan. Vilda skrattade och var glad under hela turen och Så fort tåget slutade och vi skulle gå av började hon gråta och ville åka igen. Vilda sprang runt helt lyrisk och pekade på allt hon såg och sa ”jag åka den”.

Vi var väldigt imponerade över hur duktig Vilda var att vänta i kö! Vi försökte underhålla henne bäst vi kunde, men hon underhöll sig mest själv. Hon klättrade på stängslet och pillade ner små pinnar och annat i sina fickor. I en kö fick hon två barnvakter, två sjuåriga tjejer från Irland som skrek ”OMG that’s the cutest baby I’ve ever seen” när vi gick in bakom dem i kön. De garanterade mig om att de var duktiga med barn och att de kunde ta hand om henne resten av kön. Så gulligt och Vilda hade inget emot att få två tillfälliga storasystrar att åka karusell med.

Vi kom till parken vid 09.30 och åkte hem 20.30, så det var en lång dag för lillan. Vi var supernöjda med dagen och Vildas ögon verkligen lyste av glädje när vi åkte därifrån. Nu var det ett par dagar sedan vi var där, men hon pratar fortfarande om Disney. Hon berättar mest om Pirates attraktionen, hur hon såg en hund där och hur hon åkte ner i backarna: ”hunden…åka backe…weiiiii”.

This entry was posted in Paris.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: