search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Att ta med Vilda till Disney är en dröm vi haft enda sen vi fick reda på att vi väntade henne. Det blev verkligen ett lyckat besök. Vilda var lite överväldigad i början, så mycket intryck! Men efter ett par åk vaknade hon till och blev superexalterad. Hon älskar karuseller och berg- och dalbanor. Vilda åkte tekopparna, It’s a small world, Peter Pan, Pirates of the Caribbean, en ciruks berg- och dalbana, Buzz och karusellen. Allt var poppis, men favoriten på plats var nog berg- och dalbanan, som var lite som en stor version av nyckelpigan. Vilda skrattade och var glad under hela turen och Så fort tåget slutade och vi skulle gå av började hon gråta och ville åka igen. Vilda sprang runt helt lyrisk och pekade på allt hon såg och sa ”jag åka den”.

Vi var väldigt imponerade över hur duktig Vilda var att vänta i kö! Vi försökte underhålla henne bäst vi kunde, men hon underhöll sig mest själv. Hon klättrade på stängslet och pillade ner små pinnar och annat i sina fickor. I en kö fick hon två barnvakter, två sjuåriga tjejer från Irland som skrek ”OMG that’s the cutest baby I’ve ever seen” när vi gick in bakom dem i kön. De garanterade mig om att de var duktiga med barn och att de kunde ta hand om henne resten av kön. Så gulligt och Vilda hade inget emot att få två tillfälliga storasystrar att åka karusell med.

Vi kom till parken vid 09.30 och åkte hem 20.30, så det var en lång dag för lillan. Vi var supernöjda med dagen och Vildas ögon verkligen lyste av glädje när vi åkte därifrån. Nu var det ett par dagar sedan vi var där, men hon pratar fortfarande om Disney. Hon berättar mest om Pirates attraktionen, hur hon såg en hund där och hur hon åkte ner i backarna: ”hunden…åka backe…weiiiii”.

This entry was posted in Paris.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: