search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

För ett par dagar sedan lämnade vi Paris styrde mot Schweiz! Solen strålade och för satt vi i bilen i 5 timmar till fösta övernattningen (självklart tog vi ett par pauser i solen). Hela resan till slutdestinationen Zermatt skulle ta 7 h från Paris, lite långt med en tvåårig och hund. Så vad gör vi för att underhålla Vilda i bilen? Det blir mest filmer, spel på paddan, rita eller lek med play doh. Vi försöker också åka medan hon sover och ofta sover hon ca 2 h i bilen efter lunch.

Efter en god natts sömn åkte vi vidare två timmar. Wow vilka vyer vi hade under hela vägen genom Schweiz!

Så varför Zermatt? För er som inte vet så ligger Schweiz högsta berg Matterhorn här! Zermatt är en bilfri stad och därför måste man parkera vid närmsta staden och ta tåg in.

Vilda tyckte det var kul med tåget, men det tog bara 12 minuter. Väl framme i Zermatt var vi alla väldigt hungriga så vi gick till närmsta lekplats och åt vår picknick. Det blev lite lek innan Vilda somnade i bärstolen. Som ni ser hade vi Matterhorn i bakgrunden på lekplatsen!

Efter lite matinhandling gick vi mot vårt Airbnb, som ligger ca 25 min i uppförsbacke från centrum. Vi k bussen för att spara l pengar plus att vi ville se staden! Det var lite knepigt att checka in (vi har inget internet i Schweiz) så vi satt och njöt i solen framför huset med vyer över Matterhorn!

Tillslut kom vi in och alla var väldigt trötta så det blev en tidig kväll!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: