search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

För ett par dagar sedan lämnade vi Paris styrde mot Schweiz! Solen strålade och för satt vi i bilen i 5 timmar till fösta övernattningen (självklart tog vi ett par pauser i solen). Hela resan till slutdestinationen Zermatt skulle ta 7 h från Paris, lite långt med en tvåårig och hund. Så vad gör vi för att underhålla Vilda i bilen? Det blir mest filmer, spel på paddan, rita eller lek med play doh. Vi försöker också åka medan hon sover och ofta sover hon ca 2 h i bilen efter lunch.

Efter en god natts sömn åkte vi vidare två timmar. Wow vilka vyer vi hade under hela vägen genom Schweiz!

Så varför Zermatt? För er som inte vet så ligger Schweiz högsta berg Matterhorn här! Zermatt är en bilfri stad och därför måste man parkera vid närmsta staden och ta tåg in.

Vilda tyckte det var kul med tåget, men det tog bara 12 minuter. Väl framme i Zermatt var vi alla väldigt hungriga så vi gick till närmsta lekplats och åt vår picknick. Det blev lite lek innan Vilda somnade i bärstolen. Som ni ser hade vi Matterhorn i bakgrunden på lekplatsen!

Efter lite matinhandling gick vi mot vårt Airbnb, som ligger ca 25 min i uppförsbacke från centrum. Vi k bussen för att spara l pengar plus att vi ville se staden! Det var lite knepigt att checka in (vi har inget internet i Schweiz) så vi satt och njöt i solen framför huset med vyer över Matterhorn!

Tillslut kom vi in och alla var väldigt trötta så det blev en tidig kväll!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: