search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Dag två i Zermatt vaknade vi upp till riktigt tunga grå moln över staden. Regnet hängde i luften och vi valde att skjuta på dagens aktiviteter och istället ta en lugn dag. Vi busade lite i lekplatsen (det fanns en linbana där, så vi alla hade väldigt roligt). Staden Zermatt är väldigt lung just nu då det är lågsäsong. Många restauranger är stängda, vilket inte gör oss något då vi inte skulle ha råd att äta på någon av dem! Ja Schweiz är otroligt vackert och som alla vet otroligt dyrt! Men man kommer billigare undan om man bor i utkanten av staden, går 30 minuter och ner för backarna istället för att ta buss eller liftar och lagar billigare mat.

På eftermiddagen byggde vi koja och lekte kurragömma inomhus. Vilda är så söt, hon berättar var vi ska gömma oss och sen går och håller för ögonen och räknar och säger sen ”kommer jag”. Sen springer hon och hittar oss och säger ”jag hitta”. Vilda leker mycket kurragömma med Maggie också och går runt och säger ”Maggie var äääär duuuu?”.

Det var bara Maggie och Mamma som var pigga på att vara ute, fantastiska vyer trots det grå vädret!  

This entry was posted in Schweiz.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: