search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Idag ringde klockan 04.45. Det var lite för mörkt och vi var lite för trötta och Vilda såg lite för söt ut när hon sov i sin säng så det tog lite tid innan vi kom iväg. En timme senare satt vi i bilen på väg på utflykt igen efter några lugnare dagar här i Toscana. 2 timmar tog bilresan till Manarola. En riktigt fin biltur genom La Spezia och längs med kusten. De små italienska byarna här är så färgglada vilket passar så bra in i den gröna bakgrunden och mot det blå havet. Man blir verkligen glad av att titta på dem och man börjar undra varför man inte använder mer färg i Sverige.

Vi kom fram till Manarola strax innan 8 och vi var i princip helt själva större delen av de två timmarna som vi var där.

Manarola är en liten by precis vid havet. Här kunde man också ha båt men de höga vågorna och klippiga bergen kändes inte helt optimalt för det så det är nog bara för de mest våghalsiga italienarna. Byn är ett väldigt känt turiststopp vilket vi märkte när vi åkte därifrån vid 10 tiden då hade mängder med turistbussar kommit dit och de guidade turerna var i full gång. Vi hade då hunnit njuta av utsikten själva, tagit bilder och lekt i en fin liten lekplats med utsikt över Manarola. Helt klart en toppenstart på dagen!

På vägen tillbaka hem gjorde ett stopp vid La Spezia som är en större hamnstad. Vi såg en superrolig lekplats där längs med vägen som vi tänkte att Vilda säkert skulle tycka om. Vilda tyckte att det roligaste var att plocka med stenar och blad från växter… Varför gunga eller åka rutschkana liksom när det finns stenar att plocka med… Knäppa lilla tjej, men hon hade väldigt skoj och var nöjd vilket är huvudsaken. Mamma passade på att prova lekplatsen i alla fall och jag tror att hon var mycket nöjd med den. De hade ju faktiskt typ en linbana vilket är mammas favorit.

På eftermiddag/kväll så höll vi oss hemma och i trädgården. Det krävdes inte mycket ansträngning för att natta Vilda idag då hon var trött efter en händelserik dag!

This entry was posted in Italien.

One comment on “Den färgglada staden Manarola

  1. Farmor says:

    Där har vi också varit, vackert ⛵

    Like

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: