search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Efter intensiva dagar i Paris, Schweiz och massa resdagar var hela familjen helt slut när vi anlände i Italien. När man reser så mycket och länge som vi har gjort nu så behöver man tid att ladda batterierna. Därför har vi de senaste dagarna bara tagit det lugnt och varit i vårt fantastiska hus på toppen av Toscanas berg. Helt magiskt vackert med egen tomt och inga grannar på plats. Vi tror att det är olivträd och granatäppelträd som växer på tomten! Det är lite kyligare än vad det brukar vara såhär års, men för oss gör det inte så mycket att ta på sig lite mer. Vi har mest varit ute och lekt, utforskat byn huset är beläget i, gått skogspromenader som ligger ett stenkast bort från huset och lagat italiensk mat.  

This entry was posted in Italien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: