search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Vi ligger lite efter här i bloggen, men här kommer en uppdatering från när vi lämnade Zermatt för några dagar sen!

Resan fån Zermatt till Italien var lång, 6 timmar. När vi satt där hemma för snart ett år sen så bestämde vi oss för att dela upp resan i tre olika dagar, två timmar bil varje dag. Det lät ju rimligt och skönt att inte åka så långt varje dag men ibland så blir det ju inte som man tänkt sig…

Vi valde att njuta av Zermatt så länge som möjligt och började därför åka rätt så sent på kvällen mot Italien. Resan skulle ta två timmar och vi alla var jättetrötta. Vilda fick mellanmål i bilen och somnade direkt efter. Vi åkte igenom massa olika klimat på dessa två timmar, temperaturen skilde från nollgradigt till 15 plusgrader. Landskapen var otroligt mäktiga med höga berg, vattenfall och långa tunnlar längs berget. Vi tröttnade aldrig på utsikten. Väl framme i Italien var det varmt, det fanns palmer och husen var färgglada. Stor skillnad från Schweiz! Klockan hade blivit alldeles för mycket och vi alla var helt slut. Det blev att trycka i oss matlådorna vi hade preppat och sen bums i säng.

Vi sov ut dagen efter och åkte mot en lekplats för att busa och sen äta lunch. Vi försöker alltid köra under Vildas sovtider för att underlätta resan för henne. Vi körde två timmar till nästa boende, men när vi kom fram kände både jag och matte för första gången att vi inte ville sova över på det här air bnbt. Boendet var ett gammalt italienskt stenhus, väldigt kallt och väldigt gammeldags. Det kändes lite som ett spökhus!

Vi har inte så höga standards på våra boenden, men det här var inte det vi hade tänkt oss. Samtidigt kände vi att det vore skönt att köra på kvällen till nästa boende (som var slutdestinationen), för att slippa åka dagen efter. Vi stannade i några timmar och lekte runt huset och åt middag. Det var fantastisk utsikt från huset så hade det varit bättre väder hade vi nog stannat bara för att njuta av den!

Barnen älskade dock boendet, mycket att springa på för Maggie och mycket att pilla med för Vilda. När Klockan började bli läggdags för Vilda och Maggie gått sin kvällspromenad åkte vi vidare. Riktigt mysigt att åka under solnedgången med två små söta barn sovandes i baksätet. Pappa var en riktig kämpe och körde hela vägen (tre timmar) till vårt hus här i Toscana. Vi kan fram strax efter 23, men när vi alla vaknade dagen efter kändes det riktigt skönt att vi var framme! Vi ska vara i det här huset i en vecka och sen vidare till ett annat hus i Toscana.

This entry was posted in Italien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: