search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

När man är i Toscana hör det ju lite till att man ska besöka Florens. Vi alla kom även denna dag fram till samma destination (Jippi!!!). Tips för er som är ute och reser tillsammans är att dela sin position på google maps till det andra resesällskapet. Då kan man förfölja varandra under resans gång (så man slipper åka till olika städer :p).

Vi började med att gå till stadens huvudattraktion, ”Basilica di Santa Maria del Fiore” eller ”Heliga Marias blommas basilika”. För oss som inte riktigt har koll kan vi säga att det är en stor, väldigt gammal katedral. Vi var långt ifrån själva och man fick lite panik av alla människor. Vi förstår varför alla turister hade flockat framför katedralen, då den var otroligt maffig och vacker!!

Otroligt vackra färger, statyer, målningar och andra detaljer. Vi alla konstaterade att det var en av de vackraste byggnaderna vi sett. Mormor sprang iväg ed Vilda och pekade ut alla detaljer för henne.

Efter ett varv runt den massiva byggnaden kände vi att vi var klara med folkmassan och vi gick vidare. Staden var fin och det kändes lite som man var med i filmen ”Lady och Lufsen” när man gick längs gatorna.  Jag ville se staden från en höjd så vi gick till ”Piazzale Michelangelo”. Vilda hittade fiskar att mata längs vägen, vilket nog va hennes favoritupplevelse i staden. Vi andra tyckte att det var riktigt fin utsikt över staden uppe på utsiktsplatsen.

Vid 12 tiden hade hunnit bli varmt och vi alla var väldigt trötta på alla människor, så vi åkte hemåt för att äta en sen lunch. På kvällen blev det lite lek i mormor och morfars lekplats på deras vingård, där Vilda gungade gungbräda med mormor. Hon verkligen kiknade av skratt när hon flög upp och ner. När mormor och morfar sprang iväg på vinprovning åkte vi hem och busade lite bland vinrankorna hemma hos oss.

This entry was posted in Italien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: