search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

När man är i Toscana hör det ju lite till att man ska besöka Florens. Vi alla kom även denna dag fram till samma destination (Jippi!!!). Tips för er som är ute och reser tillsammans är att dela sin position på google maps till det andra resesällskapet. Då kan man förfölja varandra under resans gång (så man slipper åka till olika städer :p).

Vi började med att gå till stadens huvudattraktion, ”Basilica di Santa Maria del Fiore” eller ”Heliga Marias blommas basilika”. För oss som inte riktigt har koll kan vi säga att det är en stor, väldigt gammal katedral. Vi var långt ifrån själva och man fick lite panik av alla människor. Vi förstår varför alla turister hade flockat framför katedralen, då den var otroligt maffig och vacker!!

Otroligt vackra färger, statyer, målningar och andra detaljer. Vi alla konstaterade att det var en av de vackraste byggnaderna vi sett. Mormor sprang iväg ed Vilda och pekade ut alla detaljer för henne.

Efter ett varv runt den massiva byggnaden kände vi att vi var klara med folkmassan och vi gick vidare. Staden var fin och det kändes lite som man var med i filmen ”Lady och Lufsen” när man gick längs gatorna.  Jag ville se staden från en höjd så vi gick till ”Piazzale Michelangelo”. Vilda hittade fiskar att mata längs vägen, vilket nog va hennes favoritupplevelse i staden. Vi andra tyckte att det var riktigt fin utsikt över staden uppe på utsiktsplatsen.

Vid 12 tiden hade hunnit bli varmt och vi alla var väldigt trötta på alla människor, så vi åkte hemåt för att äta en sen lunch. På kvällen blev det lite lek i mormor och morfars lekplats på deras vingård, där Vilda gungade gungbräda med mormor. Hon verkligen kiknade av skratt när hon flög upp och ner. När mormor och morfar sprang iväg på vinprovning åkte vi hem och busade lite bland vinrankorna hemma hos oss.

This entry was posted in Italien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: