search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

En dag skulle vi åka till Rom över dagen med tåg för att hälsa på farmor (Mattes mamma) som fyller 60år. Tyvärr vaknade Erica upp med feber, hängig och massa allergi mot gräspollen så hon fick stanna hemma. En nervös pappa som skulle hitta till Rom själv började dagen tidigt. Tågresan gick över förväntan. Vilda var jätteglad hela vägen och var så fascinerad av att åka tåg (hon berättar fortfarande om att hon har åkt tåg och hälsat på farmor och farfar). Vi kom fram till två väldigt glada farföräldrar som längtat efter oss. Vi strosade runt i Rom och såg framförallt Colosseum tillsammans med många andra turister. Därefter åt vi på en italiensk restaurang och köpte glass och drack kaffe. Det var en väldigt mysig dag med farmor och farfar (men lite för kort). Alldeles för tidigt fick vi hoppa på tåget tillbaka till Florens och väl hemma somnade vi snabbt efter en rolig och lång dag. Stort grattis igen världens bästa farmor!

This entry was posted in Italien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: