search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

För ett par dagar sedan fick vi vinka hejdå till mormor och morfar, det har varit jättekul att ha dem med på resan!! De verkade inte vilja lämna oss. På vår sista dag tillsammans snodde de med sig Maggies vattenskål, så att de hade en ursäkt att komma tillbaka och säga hejdå igen på deras sista dag (trots att de fick åka tillbaka en timma). De mumlade också något om att de ville gå på ett museum i närheten…visst visst… :p

Efter Toscana körde vi vidare mot Venedig. Vädret var inte på vår sida de första två dagarna, utan det spöregnade nästan hela tiden. Då Venedig är ruskigt dyrt valde vi att bo i utkanten, ca 30 min bort med tåg eller bil och betalade 1/4 av priset. Vi var mest inne och lekte i vår lägenhet under regnet, men vi hittade också en lekplats där vi kunde leka lite samt hade vi ett litet köpcentrum där Vilda kunde åka små karuseller för 3/kr åket. Där hängde vi en del då Maggie också fick följa med in.

På vår tredje dag i Venedig var det uppehåll, så äntligen fick vi åka in till staden. Vilda var överlycklig över att få åka tåg igen och när vi kom fram möttes vi verkligen av en magisk syn!! Venedig är helt fantastisk!

Vi har besökt många städer och efter bara 5 minuter kunde vi båda konstatera att Venedig definitivt är vår favoritstad och kommer nog vara svårslagen.

Hela dagen gick vi runt och sa ”det är så fint”, ”men åå så fint ”, ”det är SÅÅÅÅ FIIINT”. Alla vackra broar, färgen på vattnet, de gamla byggnaderna, allt var så galet vackert! Vi låter bilderna tala för sig själva!

När vi åkte hemåt kände vi oss inte klara med staden, så dagen efter åkte vi in igen. Under hela vår första dag undrade vi var alla turisterna var, den här dagen hittade vi dem! Vi gick till ett gelato ställe som fått bäst betyg på Tripadvisor. Det låg nära St. Mark’s Square och det var här alla gondolas åkte på rad och turisterna trängdes. Vi åt vår glass, som var helt okej, men inte i närhet av Pisas standard.

Därefter skyndade vi oss tillbaka till våra ”gamla” trakter och hade en mysig picknick längs floden med pizza helt själva!!

This entry was posted in Italien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: