search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

För ett par dagar sedan fick vi vinka hejdå till mormor och morfar, det har varit jättekul att ha dem med på resan!! De verkade inte vilja lämna oss. På vår sista dag tillsammans snodde de med sig Maggies vattenskål, så att de hade en ursäkt att komma tillbaka och säga hejdå igen på deras sista dag (trots att de fick åka tillbaka en timma). De mumlade också något om att de ville gå på ett museum i närheten…visst visst… :p

Efter Toscana körde vi vidare mot Venedig. Vädret var inte på vår sida de första två dagarna, utan det spöregnade nästan hela tiden. Då Venedig är ruskigt dyrt valde vi att bo i utkanten, ca 30 min bort med tåg eller bil och betalade 1/4 av priset. Vi var mest inne och lekte i vår lägenhet under regnet, men vi hittade också en lekplats där vi kunde leka lite samt hade vi ett litet köpcentrum där Vilda kunde åka små karuseller för 3/kr åket. Där hängde vi en del då Maggie också fick följa med in.

På vår tredje dag i Venedig var det uppehåll, så äntligen fick vi åka in till staden. Vilda var överlycklig över att få åka tåg igen och när vi kom fram möttes vi verkligen av en magisk syn!! Venedig är helt fantastisk!

Vi har besökt många städer och efter bara 5 minuter kunde vi båda konstatera att Venedig definitivt är vår favoritstad och kommer nog vara svårslagen.

Hela dagen gick vi runt och sa ”det är så fint”, ”men åå så fint ”, ”det är SÅÅÅÅ FIIINT”. Alla vackra broar, färgen på vattnet, de gamla byggnaderna, allt var så galet vackert! Vi låter bilderna tala för sig själva!

När vi åkte hemåt kände vi oss inte klara med staden, så dagen efter åkte vi in igen. Under hela vår första dag undrade vi var alla turisterna var, den här dagen hittade vi dem! Vi gick till ett gelato ställe som fått bäst betyg på Tripadvisor. Det låg nära St. Mark’s Square och det var här alla gondolas åkte på rad och turisterna trängdes. Vi åt vår glass, som var helt okej, men inte i närhet av Pisas standard.

Därefter skyndade vi oss tillbaka till våra ”gamla” trakter och hade en mysig picknick längs floden med pizza helt själva!!

This entry was posted in Italien.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: