search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure
Costa Rica's nature is so beautiful and full of life! Every time we step outside the door we are greeted by a new animal! #wildtravelers #wildlife #naturephotography
"Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory" - Dr. Seuss I find it difficult sometimes to preserve memories and at the same time being present in a moment. We try our best to find a balance and that's why we don't always bring our cellphone or cameras on our days out. It's amazing having pictures and videos from our travels but being in the moment with no distractions, just enjoying the beautiful surroundings and being together is also amazing! #takeyourkidseverywhere #beingpresent #fulltimetravelingfamily #costarica🇨🇷
Sometimes it's difficult to put our experiences into words. This 👆 incredible encounter is one of them! One of our best mornings in our lives! 🐢😍❤️ #morningsurprise #costaricabeach #seaturtle
We have wanted to stay in a treehouse for so long and now here we are! But let us tell you, even though this house is stunning, it's not anything we could imagine! Before booking a tree house in the middle of the Costa Rican jungle, here are some things to think about: Tree houses usually don't have ANY sound proofing, which means you will hear everything from the outside. In our case we usually get waken up at 00.00 am by barking dogs. At 02.00 am the wind all the sudden picks up and blows right through the walls. The roosters here are nuts and starts howling at 3.00 am. Then the howler monkeys take over att 4.30. IF your still sleeping at 5, the birds will surely take care of that! So those are the outside animals, but let's not forget about the once that we share our house with! The other day something BIG crawling with HUGE tentacles took over the kitchen and yesterday I was attacked by a thousand ants trying to take over our backpack! But don't get us wrong, we still love the house, even though we don't sleep through the nights and are not welcomed by the original house owners (all the bugs). #treehouse #nosleep #coolhouse #antstakeover

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Vi har haft tre underbara dagar i Slovenien. Vi har bott i södra Slovenien, i ett hus på landet. Vi älskade omgivningarna, inga grannar, vackra ängar och omgivet av berg! Huset skulle dock kunnat användas som inspelningsplats för en skräckfilm. Läskiga tavlor på väggarna, ett låst rum man inte får gå in i, gamla kusliga möbler och grannen var förstås en övergiven kyrka.

Trots det tyckte vi mycket om huset, speciellt den stora tomten! Vi var ute sisådär 90 % av vår vakna tid. Maggie var mycket nöjd att få gå runt lös och leta kattbajs och Vilda vattnade blommor, spelade fotboll, skuttade runt med mamma och pappa och hoppade i vattenpölar. Det var fint väder nästan hela tiden, men när det regnade tog vi bara på oss regnjackorna och fortsatte att leka. Jättemysigt att bara vara och leka tillsammans.

I Italien började Vilda gå fram till mamma (aldrig pappa) och sa ”jag är hungrig”, typ hela tiden. Nu har hon också börjat berätta vad hon vill ha och oj så arg hon blir om hon inte får det hon vill ha. Var kan hon fått det ifrån?

Självklart har vi ju haft lite äventyr också!! En av dagarna åkte vi iväg till Postojna grottan. Ni som känner oss vet att vi ÄLSKAR grottor. Vi har besökt rätt många grottor nu och det här var Vildas tredje grotta. Det som också är speciellt med den här grottan är att de har byggt ett tåg genom den!!! Så coolt! Vilda äskar ju tåg så hon var helt lyrisk när vi hoppade på tåget. ”Vilda åka tåg, mamma åka tåg, pappa åka tåg, wiiiieee”.

Tågturen in till mitten av grottan varade i kanske 5 minuter och sen fick man en guidad tur genom grottan. Vår guide var dock väldigt snabb så vi halkade snabbt efter, vilket inte gjorde oss så mycket, då fick vi mer plats och fick vara lite mer själva ( och Vilda slapp bli nertrampad av fotogalna turister). Vi har redan lyssnat på så många guidade många om grottor, så vi kände inte att vi missade så mycket.

Vi tyckte att grottan var jättecool. Vilda tyckte det var spännande med grottan i sisådär 10 minuter, men hon pratade mest om tåget hela tiden och ville åka igen. Som tur var skulle man ta tåget tillbaka också så Vilda fick åka igen. Fast hon var så hungrig på vägen tillbaka och satt och tryckte i sig torkad banan och russin, så vi vet inte om hon njöt så mycket av den resan…

Vi var nöjda med grottan, riktigt häftigt att se, men det kliade i äventyrsfingrarna på oss då de också hade turer i mer ”vår smak” (alltså klättra runt i grottan). Vi får nog komma tillbaka på en ”romantisk weekend” om några år och äventyra lite! Nu har vi kommit fram till Kroatien, men kommer att återvända och fortsätta utforska Slovenien om cirka en månad!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: