search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2019
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Nu har vi hunnit landa här i kroatien. Våra dagar här har varit väldigt lugna. Vi passar på att återhämta oss lite efter det intensiva upptäckandet som varit. Det har också varit ganska kallt och mycket regn här så det har inte varit speciellt lockande att göra några större utflykter. Våra värdar har bett om ursäkt för att det är så kallt just nu då det inte brukar vara såhär kallt i slutet av maj. Vi brukar svara att det ibland inte blir varmare än såhär på svensk sommar så vi är nöjda ändå. Jag tror att de tycker synd om oss då. Vi har i alla fall gjort en utflykt till en närliggande strand! Även om det droppade på oss så var det väldigt kul att se lite hav och den härliga färgen på vattnet. Vi passade även på att ha en tävling om vem som kunde hitta finast stenar på stranden. Vilda tyckte att det var väldigt roligt men hon tyckte nog mest om att kasta stenar i vattnet. Det är superskoj! Vi kastade också en del :D.

På vårt boende finns det en studsmatta som Vilda tycker väldigt mycket om. Hon studsar massor på den och leendet försvinner inte när hon hoppar. Hon säger bara “mera, mera” hela tiden!

Vi gjorde även en utflykt till ett akvarium i staden Pula som mamma och Vilda gick på. De verkade väldigt nöjda. Vildas favoriter var hajarna! Knäppis. Hon tyckte att sköldpaddorna var läskiga… Vilket är väldigt logiskt.

Fler utflykter och bättre väder väntas!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: