search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jun 2019
M T W T F S S
« May   Jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Äntligen har vädret vänt här i Kroatien och vi har tagit oss till stranden flera gånger nu! Vattnet här är helt otroligt klart och den turkosa färgen mot de vita stenarna på botten är mer än vackert! Vi förstår varför Kroatien har blivit så populärt! Visst, stenarna kanske inte alltid är det skönaste att gå på MEN man slipper all sand som hamnar överallt (speciellt med hund och barn!).

Det är runt 24-27 grader i luften och kanske 20 grader i vattnet (, vilket Vilda inte är van vid. Vilda har ju bara badat i svenskt hav ett par gånger och det var förra sommaren när det var + 30 grader hela tiden. Annars är hon van vid varmt poolvatten och Asiens varma stränder. Vilda vägrar därför att gå i vattnet, men hon flyter mer än gärna runt i sitt lilla rymdskepp, som vi fyller lite med vatten. Det blir som en liten minipool och hon kan flyta runt i timmar medan mamma och pappa badar.

Stränderna här består av små stränder som skiljs av av berg. Är man på stranden i tid kan man få en liten strand för sig själv. Sen är det inte så mycket folk på vardagarna, lite mer på helgerna förstås! Bergen fungerar som en naturlig inhägnad så Maggie behöver inte vara kopplad!

Maggie saknar dock sin sand att rulla sig i efter ett dopp i vattnet. Hon tycker inte att det är för kallt i alla fall (sen doppar hon mest magen och tassarna).  

Vi har varit på plats och badat hela förmiddagarna, sen åker vi hem och äter lunch och Vilda får sova. Varje dag efter lunch kommer det regn och åska i runt 2 h, sen blir det sol igen. Perfekt med Vildas sovtider. Sen kan man gå ut och leka eller åka tillbaka till stranden igen! Kvällarna är jättevackra med så fint ljus längs vattnet!

Vildas språkutveckling går verkligen framåt, det ploppar upp något nytt ord varje dag! Hon har alltid varit bossig, men nu är det lättare att få pappa att göra som man vill när hon faktiskt kan berätta så pappa förstår! Hon kan också leka fantasilekar, som att lägga ut kuddar på golvet och åka tåg. Jätteroligt att se hennes stora framsteg! Heja Vilda!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: