search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jun 2019
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Just nu är vi på Mattes del av resan, en typisk ”Svensson semester”. De flesta dagarna ser ut följande: gå upp tidigt, packa ner frukost och mellis, äta frukost på stranden. Bada, leka, läsa, mysa. Åka hem till lunch och äta hemma. Vilda sover en timma. Vilda går upp, äter mellis, vi ritar katter ute på sten altanen, hoppar på studsmattan, lekar med Maggie och vattnar blommorna eller en annan tokig lek. Vi äter middag hemma eller tar med picknick och äter vid havet. Tar en kvällspromenad längs vattnet eller hemma och sen är det läggdags. Nåja, det är väl inte riktigt så glamoröst som det låter. Det är en hel del matlagning, potträning, klädtvättning, diskning, Maggie träning, plock, tvåårstrotts och annat fix också! Men vi har haft riktigt mysiga dagar, samtidigt som det kliar i fingrarna att utforska mer också. Men lugn bara lugn. Det kommer….

Här nedan är lite bilder från gårdagens kväll! Vilda skulle inte äta middag utan var allt för upptagen med att klättra överallt!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: