search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jun 2019
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Idag bestämde vi oss för att skippa stranden och åka istället åka på utflykt till…Colosseum? Rom? Nja, inte riktigt, men nästan! Vi åkte till Pula där den bäst bevarade Romersk arenan finns! Arenan var var över 2000 år gammal och trots att vi inte var där så tidigt så var det väldigt lite folk på plats! Vi gick aldrig in i arenan, utan beskådade den bara utifrån. Vilda var superbusig och skulle gå balansgång överallt eller bli kastad i luften. Vi fick dock avlägsna oss lite hastigt då vi såg en p-lisa stå farligt nära vår bil och vi lyckades inte betala i automaten (de tog bara mynt, vilket vi inte hade).

Därefter fick pappa och Vilda gå på akvarium igen då Vilda pratat om “baby shark” i flera dagar nu och ska titta på bilder därifrån hela tiden. Vilda och pappa fick ha en liten dejt, där dagens storfavoriter verkade vara Nemo, Doris och “jellyfish” (eller maneter). Mamma och Maggie fick gå en långpromenad längs stranden och Maggie var väldigt pigg i baktassarna. Vi alla åt lunch vid havet och det var en väldigt busig tjej vid vattnat.

Efter maten åkte vi hem och höll oss hemma resten av dagen. Vilda gjorde en lite vurpa och skrapade upp ena knät. Maggie var väldigt snabbt fram och skulle trösta och slicka rent såret. Vi tyckte det var bättre med plåster och det tyckte Vilda med, men hon uppskattade pussarna från Maggie.

Måste också passa på att nämna hur mycket pussar och kramar vi får från Vilda just nu: “mamma puss, pappa puuussss, Maggie puuuusssss”. Sen ska man också kramas och gnugga nos mot nos mycket också, åhh vad mysig hon kan vara!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: