search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jun 2019
M T W T F S S
« May   Jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Idag bestämde vi oss för att skippa stranden och åka istället åka på utflykt till…Colosseum? Rom? Nja, inte riktigt, men nästan! Vi åkte till Pula där den bäst bevarade Romersk arenan finns! Arenan var var över 2000 år gammal och trots att vi inte var där så tidigt så var det väldigt lite folk på plats! Vi gick aldrig in i arenan, utan beskådade den bara utifrån. Vilda var superbusig och skulle gå balansgång överallt eller bli kastad i luften. Vi fick dock avlägsna oss lite hastigt då vi såg en p-lisa stå farligt nära vår bil och vi lyckades inte betala i automaten (de tog bara mynt, vilket vi inte hade).

Därefter fick pappa och Vilda gå på akvarium igen då Vilda pratat om “baby shark” i flera dagar nu och ska titta på bilder därifrån hela tiden. Vilda och pappa fick ha en liten dejt, där dagens storfavoriter verkade vara Nemo, Doris och “jellyfish” (eller maneter). Mamma och Maggie fick gå en långpromenad längs stranden och Maggie var väldigt pigg i baktassarna. Vi alla åt lunch vid havet och det var en väldigt busig tjej vid vattnat.

Efter maten åkte vi hem och höll oss hemma resten av dagen. Vilda gjorde en lite vurpa och skrapade upp ena knät. Maggie var väldigt snabbt fram och skulle trösta och slicka rent såret. Vi tyckte det var bättre med plåster och det tyckte Vilda med, men hon uppskattade pussarna från Maggie.

Måste också passa på att nämna hur mycket pussar och kramar vi får från Vilda just nu: “mamma puss, pappa puuussss, Maggie puuuusssss”. Sen ska man också kramas och gnugga nos mot nos mycket också, åhh vad mysig hon kan vara!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: