search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jun 2019
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Alla dagar kan inte vara bra. Igår var verkligen en sån där dag som man nästan ångrar att man klev upp ur sängen.

Dagen började med att matte väcker mig och säger att vi har tittat fel på datumen och att vi ska checka ut från vårt mysiga hus idag och inte i morgon som vi trodde. Det var inte mycket att göra åt saken, utan det var bara att packa ihop alla saker under morgonen och åka vidare. Åå vad vi trivts bra i det här huset, stor tomt till Maggie och lagom med sol och skugga.

Vi fick också ett mejl om att ett flyg vi bokat till sista delen av resan inte finns och de hade försökt boka om oss jättemärkligt…det var bara att ringa 10 olika kundtjänster och avboka!

Vårt nya boende har fantastisk utsikt, men det ligger precis vid en väldigt trafikerad väg, som ingen har nämnt något om i kommentarerna. Så det känns lite som att sitta mitt på E4:an när man sitter ute, men det är verkligen fantastisk utsikt! Pluset är att det är väldigt nära havet, bara att gå ner. SÅ vi försökte vända dagen och gå och bada. Tror ni inte att det första som hände var att jag blev stungen av en geting? Som sagt, vissa dagar ska man inte kliva ur sängen. Idag är min armhåla två gånger så stor som den ska vara. MEN att se när Maggie flöt runt och njuta i havet i Vildas Rymdskepp var dagens vändpunkt och efter det hade vi en väldigt mysig kväll.

Vi hittade en till badleksak för 25 kr så nu har barnen varsin! När blev vi den där familjen….

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: