search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jun 2019
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Vår tid här i Kroatien börjar leda mot sitt slut. Den här månaden har flugit förbi! Samtidigt känner vi oss redo att röra oss vidare på nya äventyr! De senaste dagarna har vi spenderat i Kroatiens egna lilla Toscana. Vi är just nu längst upp I Kroatien och har hyrt en lägenhet med egen pool mitt bland vinrankorna! Helt i Vildas smak (och vår också, egen pool i Europa för under 500kr natten är HELT i vår smak!). Vi har mestadels spenderat tiden i poolen (Vilda simmar som en liten fisk), gått på promenader bland vinrankorna och njutit av de fantastiska vyerna. I morgon åker vi vidare till Slovenien, men här kommer en bildbomb från kvällens promenad. Vilda och Maggie har busat tillsammans hela eftermiddagen, de är så söta tillsammans ❤

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: